Det e kaos..




Jag e så trött på å gå runt å känna mig lessen.. Men kommer aldrig ur det här.. Allt e ett enda kaos.. Min kropp bara hatar mig.. Jag sover dåligt, äter dåligt, träffar inte mycket folk..känner mig avstängd.. tråkig som fan e jag...
Imorgon blir det nog inte så mycket gjort..tråkig söndag... jobbar inte fören på torsdag, då e det halloweenparty i simhallen/Caféet, å då ska jag sälja hamburgare å godis.. Förra året när det var Halloweenparty i simhallen, höll Emma å jag på å springa ihjäl oss.. :P sista timmen jobbade jag själv. stressigt som fan, men det gick bra.. :)

Har äntligen hittat en hylla på Blocket som skulle passa perfekt hos mig! :P hoppas den e kvar till på tisdag, när jag får lön, så jag kan åka å hämta den. var inte så långt bort heller, Falun.. Vore skitbra om jag fick köpa den! Det e tråkvit, så jag ska måla om den direkt! :P SVART.
Sen behöver jag bara en stoooor cd-hylla... Sen borde jag åka till Ikea ändå å köpa sånna dära "Lack-hyllor" som ALLA har.. :P Det kommer bli så fint så! :P

Åååj, igår drack jag Sprite, dumma mig!  Jag som varit så duktig jämt å aldrig dricker läsk.. Men det fick jag igår! Det var ju lördag! :P Dricker ju inte läsk varje dag i alla fall..e ju som å dricka godis..å godis blir man ju knäpp i huvet av.. nee, jag lär låta bli sånt där..tycker ju inte om det ändå..dricker hellre vatten..
Det går liiiiite bättre nu med Willy å Molle.. Molle e mest sur.. Willy e så goo.. :P just nu sover han i mitt knä. å Molle brevid i soffan.. :) skönt med sällskap. utan katterna skulle jag må piss.
Jag saknar katten Gustav, som bor kvar på Pellholn.. *ont i mitt hjärta*


Ska nog på bio nån gång i veckan..eller om det e nästa vecka den kommer till Vansbro..? på Michael Jackson-filmen.. e säkert igen som vill gå med mig på bio, men då går jag själv! har jag gjort tusen gånger förut.. folk e så tråkiga. :P

Nu ska jag prova sova lite till..  

*KRAM*


Lilla Willy..




Lilla Willy Wonka ska bo hos mig ett tag. Willy är syster Milias katt. Milia har ju flickkatten Spooky hemma hos sig som inte är steriliserad, så Willy får bo hos mig tills Milia fått ihop pengar så hon kan sterilisera Spooky. Det kostar ju en slant det..
Willy är jättesnäll, lugn å mysig. Molle är sur för att jag dragit hem en jobbig kattunge..:P Stackars lilla Willy får lite spö då och då av SurMolle. Men det går bättre å bättre.. Idag åt de mat ur samma skål.. :) Tänk när jag å Molle bodde med stora elaka katten Gustav.. Inte ens efter fem år tillsammans med den missen kunde Molle gå förbi honom utan å få spö..

Ska jobba imorgon. Bra det, slipper jag vara så jäkla rastlös å tänka för mycket. Sen lär jag handla lite. har inte mycket ätbart i mitt kylskåp. E nog bara Dunderhonungen kvar..
Så måste jag hinna tvätta nån dag också..boring.

Hur svårt kan det egentligen vara å få tag på en liten bokhylla?? Har letat i flera månader nu. Mina böcker ligger på golvet.. jobbigt... Har letat på nätet, loppisar å Ikea.. Lär väl bli Ikea lite längre fram antar jag..






Stina fick en liten Emil den 19/10. Äntligen! Jag e så glad!





*Jag saknar dig.. :(
*



På lördag kommer Willy...





Har jobbat idag.. Var en ganska lugn dag på caféet.. var inte så mycket folk som var in å fikade.. det var ganska skönt egentligen..å slippa springa runt där å stressa som en dåre.. :) Men det var mycket folk in å fikade i början av veckan.  Är väl för att "Håkanssons" har stängt... :P så klart! å det talar "Håkis-kunderna" om för oss på lilla stackars Café Medborgaren! minsann! "Håkanssons har ju stängt så..." säger de surtå plockar bland smörgåsarna med en butter min.. De är skojiga.. :P De behööööver ju inte komma å fika hos oss om det e så jobbigt.. hur svårt e det att bre en egen macka annars liksom..? :P





Ska försöka hinna in på arbetsförmedlingen imorgon innan jag börjar jobba. å få en underskrift.. kan ju vara ganska svårt å få tag på.. e ju aldrig nå folk å det där stället..

Syster Milias Lilla Willy Wonka kommer till mig på lördag..Han ska bo hos mig å Molle ett tag framöver.. Hoppas det går bra.. Men det tror jag väl att det gör..
Molle behöver nog nån å busa med.. Matte e ju så tråkig.. :P





"..cause honey, I want cola but you're cola light..."

Fuck it!




kan inte sova... så jag provar skriva lite.. kanske jag blir lugnare..
jag fattar inte att det ska vara så svårt att slappna av..går runt å är tokspänd jämt! e svårt å sova på nätterna.. tänker för mycket.. vet inte hur jag ska få ordning på det här..

hände en jobbig grej idag, som jag inte ens orkar skriva om.. Det fick mig att må jävligt dåligt i alla fall.. är förvånad över hur jag reagerade på det.. det e så konstigt att man kan må så dåligt på grund av en sån liten grej.. förlåt, men just nu hatar jag dig.. jag tror inte att man kan hata nån annan människa..men, men..nära på..
Jag försöker glömma bort det som hände idag.. men det e svårt.. bilderna bara flyger runt i huvet på mig.. å jag fattar inte riktigt varför det ska vara så jäkla svårt för mig! Jag har för starka känslor åt alla håll. Jag borde bli tuffare. Strunta i elaka tungor.. Men jag e på botten just nu, fast kanske ingen märker det riktigt..
Jag längtar så till den dagen jag e okej, mår bra och bara kan få va glad.. Det e långt dit.



"Fuck you, fuck you very very much.."


"sorry"

Trött...




Ja. jag e en glasögonorm... :P



Vilken jäkla dag! Har inte sovit nånting inatt.. Idag har det varit en sån där dag då ALLT gått fel.. men jag e så trött, så jag bara flummar på å skrattar åt allt.. Känns rätt okej idag ändå.. Fast jag glömde plånboken hemma när jag skulle storhandla på konsum, fast jag bet mig superhårt i läppen när jag försökte slänga i mig en kycklingsallad på lunchen, fast jag petade mig i ögat med mascaraborsten skithårt, fast det var tokstressigt på jobbet idag, fast en unge nös på mig (uss, uss), fast molle skrikit heeeela natten, fast jag fått min elräkning och fast sura bibliotekstanter bråkar med mig (fast det var de som gjort helt fel..)  Så känns det ändå rätt bra idag på nåt vis..

Har hittat ett tangentbord, så nu kan jag skriva som folk igen.. Min dator har ju kaloppsat helt.. den jädra datorn har bråkat med mig sen jag fick den.. skitgrejer. Ska köpa mig en ny nångång när jag får råd.. Lillebror får hjälpa mig hitta nån bra å billig dator. Han e bra på sånt. Han har en rolig hjärna.

Orkade inte vänta på mina usb-sladdar som skulle komma från Sega Siba.. Köpte en billig sladd på OnOff igår istället.. Så nu kan jag ladda min underbara mp3-spelare å lägga in bilder från kameran till sura Kesodatorn.. :P Undrar vart min förra sladd tog vägen.. Den ligger antagligen hemma hos Henke.. Bortsupen. Så det kan gå då..

Ska nog kanske låna syster Milias lilla vita misse Willy Wonka ett tag. Får se om han går bra ihop med min Molle. Han behöver nog lite sällskap min Molle..
Borde fixa kattluckan snart. Så Molle kan gå å komma som han vill.. Har inte vågat släppa ut honom nu på ett tag.. Eftersom han går hem till katten Gustav hela tiden..

Hoppas att jag får sova nåt inatt...

Sega Siba..



Vad trött jag e på mig själv..



Nu har jag väntat flera jäkla veckor på grejerna jag beställde från Siba.. De e fan segare än vad jag e!! Snigel-Nea.. :P Så jag har ingen kabel till kameran än.. Så tråkigt..

Lotta var in på caféet igår när jag jobbade. Skojigt! Jag blev superglad! Har inte sett henne på flera månader.. Vi borde träffas oftare. Tiden går ju så jäkla fort! Det e inte klokt... Hela sommaren bara sprang förbi mig.. Jag som skulle göra så mycket..

Vet inte vad jag ska hitta på idag.. Borde ta en lång promenad i alla fall.. Ut å få frisk luft.. Rensa lite i tankarna..

*Néa

Sleepless in Storbyn..



Vilken jobbig vecka det har varit.. Har inte sovit nånting om nätterna.. Jag e som en zombie.. Å det kanske e lika bra just nu. slipper jag fastna i massa onödigt tänk..
Fick mina pengar för sent från alla håll den här månaden.. Men nu har det fixat till sig tror jag.. Så drygt å gå å vara orolig över pengar hela tiden.. Det e nog den värsta oron.. Pengar.. Helt sjukt hur det kan påverka mitt humör så starkt..
Har jobbat lite på caféet idag. Ska jobba imorgon med. Imorgon när jag jobbat klart å kommit hem, ska jag nog slänga mig i badet å försöka ta det lugnt.. Å mysa lite framför tv:n.. Ensam. Får nog fixa en boxer nästa månad istället för denna som jag tänkte.. E jäkligt knapert i Nea-kassan just nu.. Tråkigt.. Hoppas på mer jobb snart. Var på anställningsintervju på Värdshuset Lugnet i tisdags. Gick bättre än jag trodde, med tanke på att jag inte sovit alls på natten..
Chefen jag pratade med där e från Holland å kan inte Svenska, så jag fick tala engelska med honom. Det gick skitbra! Han var jättetrevlig å sa att jag luktade gott! :P jag hoppas jag får jobb där.. e så trött på å gå runt här hemma å göra typ ingenting. Men det blir inte jobb där fören i december i så fall..

Fick äääntligen mina skivor från Ginza idag! :) Beställde bara massa skivor jag haft förut, men som blivit kvar "over there" (någon tycker tydligen att han äger mina skivor, som han aldrig har/kommer lyssna på nå gång!! Å som han aldrig haft nåt intresse i!!) Så nu känns det bättre när jag har mina favvo-skivor igen! :) Nu e det bara mina Marilyn-tavlor jag saknar jättemycket som tydligen e kvar där borta... :( Hoppas Jossan fixar hem dem åt mig snart..
Att det kunde bli så här jobbigt.. Det trodde jag aldrig. Vill han va elak får han väl vara det.. Men jag kommer aldrig fatta varför.. Det e i alla fall jäkligt omoget å märkligt.. att inte tala med mig. kan hända det e många missförstånd i detta.. Men jag har aldrig varit ute efter å bråka eller vara taskig. Tvärtom. Men det går tydligen inte.. Å det e jag jäkligt lessen för..

Har beställt billiga vinglas som e skitsnygga! Så nu måste jag försöka börja dricka vin.. Om inte det går, får jag väl dricka saft ur dem! :)


Å så tycker jag det e läskigt när de skriver i alla tidningar att Mary-Kate Olsen har blivit "mullig"?? "Mullig"?! Var då??! Hon e fortfarande jäkligt liten. Jag blir rädd för vad de skriver.. Med tanke på hur hon såg ut förut..
Stackars flicka.



Då:


Nu:





Néa*

RSS 2.0