Stress...

 

 

Igår var en riktig jädra skitdag på caféet.. Jag var supertrött å precis allt jag gjorde gick på tok.. Verkligen ALLT gick fel.. Tokmycket folk å stressigt.. Det var pyttipanna med stekt ägg till lunch, å vi hade fått rätt dåligt med stekta ägg ner till oss. Rätt som det var ropade Anki att äggen var slut, redan efter en halvtimme.. Att folk kan vara så galna i stekta ägg!! :P Så Anki började paniksteka typ hundra ägg så det osade i hela kommunhuset.. (gillades inte..) Å jag tokdiskade samtidigt som jag stod i kassan å tog betalt.. Vart kom allt folk ifrån?!! Vad e det som e så skojigt med vanlig torr pyttipanna??!  Alla lunchgäster fick då ägg å var nöjda till slut i alla fall.. :)

En stackars estet-tjej hade stukat foten å kom in till oss å frågade om vi hade is att lägga mot den onda foten.. "Nej, men jag har ett paket frusna köttbullar du kan ta!" säger Tok-Anki.. "Jahapp" sa estet-tjejen å tog köttbullarna å studsade iväg. :P Vilket knas..

Sen när lunchen var över å vi börjat plocka undan maten, kommer Anki suckandes emot mig med ett stort bleck i händerna: "Jag ska visa dig nåt roligt, Néa.."  Hon hade hittat ett heeeelt bleck med stekta ägg i för typ 30 pers längst in i värmeskåpet. Det hade vi totalmissat i stressen. Anki hade alltså stekt massa ägg i onödan.. Vi bara tittade på varann å skrattade..  50 ägg åt helvete.. Jag brottades också med den stygga diskmaskinen en vända.. Den slog till mig på näsan, *TJONG* sa det bara! Den jäveln!! Har ont än!  Jag hatar stress!!

 

 

Hittade äntligen cd-hyllor på Blocket!! Har letat sååå länge! Jag e ju så kräsen jag.. :P Var till Falun å hämtade dem hos en trevlig prick i torsdags! Tre stycken Benno-hyllor!! Fick dem billigare + en hylla extra! Jippi! Nu ska de bara målas svarta, å sen kan jag proppa dem fulla med skivor å filmer!! Slipper jag ha dem överallt på golvet!! :)

 

Å ingen tv har jag haft på flera dagar... Det bara krånglar. Vart e alla duktiga människor nu då som alltid kan allt å vet allt??!! :P Kom å hjälp mig nu!

Allt går ju så bra för mig nu för tiden.. :P

 

 

Fyra Dalahästar utanför Medborgarhuset! Undrar vart de ska bo..

 

 

 

Anna har haft sönder kassaapparaten på caféet! :P Hehe.. Det kanske e Anna som kvaddat våran cd-spelare också...? :P

 

 

Våran "nya" kassaapparat! :P
Sprojlans begagnad, direkt från Vansbro Camping!

 

 

 

 

Fick ett plötsligt infall å bakade "Raggarkakor"! Supergoda.. brände några stycken.. Men, men..

 

 

Typiskt Néa å testa allt som e nytt! Ballerina med kladdkakesmak! Rätt okej. :P

Men som vanligt gav jag bort dem till bättre behövande.. :)

 

 

 

 

Tänk, för några veckor sen damp det ner frusna bilar i min postlåda! Igår låg det 12 varma brandmän + katter i postlådan! Har faktiskt skänkt pengar till Drottning Silvias Jubileumsfond! :) Tack för almanackan, Silvia!! :P

 

 

 

"Dagens Emil"  :P

 

 

 

*Néa öööönskar sig*

 

 

 

 

Japp, jag e en tok..


Ont, ont, ont.. :(

Jag e så trött på att ha ont i halsen å munnen nu!! Jag går runt å e så sur å irriterad på allt!! Kan inte äta nåt! Det gör så ont i munnen. Äter bara glass! Å så e jag så trött.. bara sover å sover..

Imorgon ska jag jobba.. Får se hur det går.. Det är pasta å skinksås till lunch på caféet. Å det luktar så äckligt.. kommer gå runt å må illa hela dagen..

 

Verkar som att Molle har varit på bushumör idag...

 

 

Min nya matta har äntligen kommit! Billig å snygg!

 

Å Molle har godkänt den!

"Värsta coola mattan, matte!"

 

 

Nya handdukar!

 

 

 


 

 

 

 

Mmmm.. Den här Juicen e sååå god! Min favorit! Dricker den jämt..

 

Hmm.. Är det jag eller är det Rihanna som e "the copycat" här..?

 

 

Rihanna har fyllt på med fler stjärnor efter ryggen.. Det e lite för mycket tycker jag! Jag ska inte göra fler stjärnor i alla fall. Men nu slipper vi vara lika! :P

 

 

 

Holly Madison från Girls Of The Playboy Mansion har aldrig gjort någon hemlighet av att hon genomgått flera plastikoperationer. Förutom brösten (såklart) har hon fixat näsan, lyft ögonbrynen, pumpat upp läpparna och fyllt i området under ögonen och ovanpå kinderna för att få ansiktet att se fylligare och ungdomligare ut.
Med platinablonda extensions, botoxinjektioner och regelbundna ansiktsslipningar för att få den släta, jämna hyn, behöver hon inte ens sminka sig för att se bra ut!
Men hon e nog lika rolig å go' för det. :) Man får se ut som man vill!!


Jag vill också ha en glass-soffa!! Nån som har 10 000 spänn över till mig??

 

 



 

 

Jag vill ha en bäääjsbåll!!

Gonatt..

 


Bilar i postlådan..

Försökte titta på film för nåra kvällar sen, "Blonde & blonder", men den startade inte, gick bara tillbaka till menyn hela tiden.. Filmen var väl för blond... (hi, hi!) Så jag la ner det å försökte kolla på "I hennes skor" istället.. såg typ fem minuter av filmen, sen minns jag inget mer.. Vaknade förvirrad å skrynklig på soffan kl. 06.00 på morgonen.. Ja, ja.. Det var bara å kliva upp å koka gröt..

Det går så bra ibland..

 

Fick kalla bilar i min postlåda förra veckan. De kom i ett svart litet paket å jag trodde garanterat att det var sånna där jädra kapslar de skickar till mig jämt.. Men det var goooodis! Nya svarta bilar från Ahlgrens! Tack, tack!

 

Jag tycker faktiskt inte om vintern..

 

 

Blev "spa-kväll" ikväll.. Det behövdes verkligen.. Nu känner jag mig superavslappnad å mjuk.. :) Gött!

 

 



 

Hälsade på pappa i Rättvik i helgen.

Pappa somnade i soffan som vanligt, efter nåra försök att se på film på kvällen, Susanne gick å la sig för hon skulle upp å jobba.. Milia å Oliver däckade typ redan vid åtta.. Så jag satt ensam med vovven Ymer å kollade på film.. Efter ett tag blev jag också supertrött å fattade inget av filmen, det rörde sig på tv:n, men jag fattade inte vad de sa eller vad som hände, så det var lika bra att gå å lägga sig istället..  Var lite svårt å somna för Milia å Oliver snarkade som två stora grisar.. Men  jag somnade på nåt underligt vis ändå..

 

Mitt filmsällskap, Ymer..

 

Frukost med Milia å Oliver. Milia gjorde gott starkt kaffe! Perfekt kaffe för starka systrar! Pappa pallade inte riktigt, han tyckte det var för starkt.. Mes.. Typiskt Milia å dricka julmust till frukost! Skulle aldrig falla mig in att göra nåt sånt. Fy Farao för julmust! :P Det e bara konstigt blask någon tokskalle uppfunnit!

 

Ja, Oliver har snofsat till sig med en hårklämma! :P Ett steg närmare jämställdheten.. Mi lajk. :P

 

Ymer skulle va med öööverallt, hela tiden. Någon kan ju tappa nåt gött!! Som kanske en bit skinka?? en bit ost? eller en bakelse!!

Han var SÅ söt så han lyckades lura av mig typ elva kyckligköttbullar.. :P Men det var ju i alla fall kort datum på dem.. Så det var bra att de "försvann".. :)

 

Milia å jag var lite osociala ett tag på söndagen.. :)

 

 



 

 

 

Idag längtade jag till sommaren ett tag.. Ett kort tag.. Gillar inte sommaren så värst mycket.. (Jäää, go ahead and hate me!!) :P Är lite mer av en "höstflicka" jag! :) Men idag saknade jag sommaren liiite.. För jag vill cykla på min hoj!! Men den har frusit fast.. Tänk så härligt det är att bara få trampa runt lite på hojen en sval sommarkväll.. Men den tiden kommer.. Kanske..

 

Haha! Den här bilden på Oliver får mig på så gott humör! :P Vilken galning..

 

Syster Milia ser cool ut. :P Å jag vill ha hennes klänning..

 

Ja, syster Joz ( www.screamgirl.blogg.se ) e ju också cool.. :P Haha!!

 


Gubbtårtor å supershampoo..

Trött idag.. Ska snart åka å jobba.. Denna vecka har varit så jobbig.. Å jag e så trött, somnar i soffan direkt jag kommer hem.. Orkar verkligen ingenting just nu. Mycket tankar i skallen.. Jag vill bara bort.. Å jag fryser hela tiden.. Uss! Men det gör väl alla nu när det e så kallt! Tänkte att det kanske beror på för lite vitaminer i min kropp! :P Så jag har köpt massa frukt.. Undrar bara hur jag tänkt att jag skulle få i mig allt innan de blir förstört...

Hann inte in på Zomm's (jo, det stavas så!) igår. Fick bråttom till bussen för att det tog så lång tid inne på Konsum. Får försöka hinna in idag istället.. Måste köpa shampoo! För det går iiiiinte bra med vilket shampoo som hellst till Néa! Nej, nej! Det ska va supershampoo! Att jag ska va så kräsen jämt!

Hoppas på att de kommer från Vansbrohem till mig idag. De skulle komma hit å fixa lite saker.. Men de kommer ju aldrig..

 

Spiderpig?? :P



Försökte fixa lite bättre ordning i min garderob igår.. Gick väl.. "sådääär"..


Usch, känner mig så gammal idag..


Jag trodde att jag tappat bort den här tröjan. Men icke! :P

 

Galen...? Antagligen..

Har provat klänningen jag köpte på nelly.se Passar päääärfäkt!

 

Ne, blir ingen bild på hela mig i klänningen idag.. :P Borde skaffa mig en fotograf! :P

 

 


 

 

På jobbet igår! E sur för att de blå tröjorna var i tvätten fortfarande, så jag fick lov å ta en RÖD!! Det e inte riktigt "min stiiiil"..

 

"Coola bananer, coola bananer, coola bananeeeer!!" De vackra Bananerna vi fick från Menigo till caféet igår.. Bara å kasta!

 

 

Har gjort tråkiga "Gubbtårtor" idag på Caféet. Tråk, tråk..

 

Var in till mamma en vända innan jag åkte hem igår. Jossan ( http://screamgirl.blogg.se/ ) var på väg till Flottaren på anställningsintervju! Det ni! :P

 

Nu lär jag masa mig iväg.. puss*



Trött på att frysa..

Har hittat min gamla Thirtysix-tröja.. Sist jag hade den på mig var för fyra år sen.. Tiden går verkligen fort..

Jobbade igår. Fick jobba själv på förmiddagen, för Ankis stackars bil startade inte, å sen fick hon punktering! Så går det om man bor i Nås! Sen glömde hon sin sallad när hon skulle åka hem! Inte Ankis bästa fredag... :P Så det blev lite stressigt för mig på caféet ett tag.. Men det gick fint! Var rätt pigg på förmiddagen, men på eftermiddagen, när jag slutat jobba å gått in till mamma, blev jag rätt groggy.. Supertrött.. Anders ville bjuda oss alla på mat. Oss allihop! Mamma, mig, Jossan, Lillebror å Fia.. Vilken tok han e, den där Anders! Det var jättesnällt. Å det lär ju ha kostat honom två förmögenheter detta kalaset! Jag funderade länge över om jag skulle beställa tonfisksallad.. Men jag hade ätit sallad flera dagar i rad, så det blev en Fileto Kotas istället! Gött med kyckling! Å det var en jäkla stor bit jag fick! Lillebror fick äta upp det jag inte orkade. :P Jag blir ju mätt direkt..

 

Sen fick jag skjuts hem av Anders å mamma. Det var också snällt! När mamma ändå var hemma hos mig, hjälpte hon mig att bära upp min motionshoj från källarn. Det var OCKSÅ snällt! Så på förmiddagen idag hojade jag några mil.. Det var skönt å röra på sig lite. Det e ju så jäkla kallt ute, så man kan ju inte göra nåt.. Man bara sitter inne i massa tjocka filtar å har massa raggarsockor på sig. Det e så kallt inne hos mig. Var 14 grader i köket inatt.. Burr! Uss.. Jag som e så jäkla frusen.

Har legat på soffan å i sängen hela eftermiddagen/kvällen för att jag har haft så jäkla ont i huvet.. Var riktigt jobbigt.. Kändes som jag skulle få lov å kräkas.. Men det gick bra.. Nu känns det bättre. Vet inte vad det var för tok.. Nu har jag bara lite ont..

Imorgon tänkte jag gå å kolla på Lotta när hon dansar i Teatern.. Beror på om det går nåt tåg i den här byn.. Tror det ska gå ett halv tolv.. Fryser väl antagligen ihjäl innan jag hunnit fram till stationen ändå... Det vore skoj å se den där dansföreställningen..

 

 

 

Anna Skipper peppar mig på hojen!

 

Har fyllt på min kyl med vaniljcola! Jossan å Lars fixade en platta åt mig. Har alltid åkt till Borlänge å köpt dem förut.. Men nu finns de i Äppelbo! Jippi! Å nu får jag ha dem för mig själv!! Förut hann jag aldrig dricka nån cola själv, för "nån annan" drack alltid upp dem före mig!! Fast denne filur inte ens gillade colan.. Irriterande, om du frågar mig.. :P

 

"Stig-Helmer-Molle" :P Statisk. Jäkla kyla!

 

"Dagens Emil" :)

Han e jäkligt lik Peter. Men han har verkligen Stinas bus i blicken!

 

Typiskt.. Nu hittade jag en ÄNNU finare klänning än den jag kikade på sist.. Hmm.. Nu vet jag inte hur jag ska göra.. Lär räkna mina stålar igen..

 

Det e vår snart va? :P

 

Nu ska jag försöka sova lite. Har ju mest legat å vilat idag.. Det blir knasigt med sovningen.. Hoppas jag får sova lite nu..

Kram*


Tatuering?

 

Kallt idag.. -33.. E så trött på denna kyla.. Man kan ju inte gå ut å promenera utan å frysa fast nånstans! Funderar på å bära upp min motionshoj från förrådet.. Men den tar så mycket plats i min lägenhet.
Å mina lurar till min mp3-spelare har gett upp.. Dags att köpa nya.. IGEN.. Mycket jag borde köpa.. termometer, batteriladdare, kablar, hyllor, sängkläder, shampo, mat. Får ta en tur till Borlänge snart.. Om jag får mina pengar nångång!

 


 

Betty Brosmer

Men va? Kan man ha en sån här kropp??

 

Annat e det idag.. Helt sjukt.. Uss.. Fy på er "Ralph Lauren"!

No, you can't be alive and look like this..




E så sugen på å tatuera mig igen, antar att det får vänta ett tag.. Vet inte riktigt vad jag vill ha heller.. Kanske nån mer stjärna.. Nej, jag har ingen aning.. Ingen Kirsteiger eller Timell i alla fall.. :P

 

 

..and I will always be a Spice Girl.. :P


Storstädning..

Har städat hela förmiddagen.. Började plocka lite i köket först, sen började jag diska å sen var det kört.. Då blev det tokstädning som vanligt! Molle e inte så rädd för dammsugaren som man skulle kunna tro.. Han ligger i fönstret å tittar lugnt på medans jag fixar å donar å tokar runt. Det e värre med skurmoppen... Den e ju blöt!! :P
Mitt i städningen hittade jag mitt örhänge som jag tappade bort på nyårsnatten. Helt otroligt.. tur att jag försökte fixa till gardinen som Molle busat med, annars hade örhänget åkt in i dammsugaren å försvunnit för alltid! :P

Ååjjj.. jag blir så trött på att titta på den sönderklösta tapeten i köket.. Jäkla Willy! Jag lär fixa till det snart! Köpa ljuslila tapeter å sen tvinga nån att hjälpa mig få upp dem. Trist å göra det själv... Det kommer bli så snyggt! :P

Sen skulle jag ha målat bokyllan och cd-hyllorna också.. Vad slö jag blivit.. :P

Lär ner i förrådet å leta efter min skorpion.. Den ska ligga i nån kartong.. Säääkert i den kartongen som står längst in, längst ner.. Det e rätt fullt i grejer därnere.. Men what thö fuck! Jag har ju ett helt hus med mig! Det e bra å ha grejer!

 

Molle sover med hammarhajar..

 

 

Så här snygg e jag idag.. alltså inte alls.. :P känner mig rätt kass å ful, tror jag håller på å bli sjuk..


MolleMys


Molle vaktar mina stålar.. :P

 

Så kan det gå om man e superhungrig! Jäkla Rusta-shit.. Äh, tur att jag har 22837 gafflar till..

 

Jahapp, nu var vi där igen.. Vill köpaaa.. Den e inte alls dyr å inte särskillt speciell heller. Svart å tråkig. Ska räkna lite på det där.. :P


Roligt Nyårsfirande

Det var kallt i onsdags. Mamma skulle åka till Anders i Smedjebacken.. men bilen startade inte, så morbror Jonas fick komma å hjälpa henne!

 

 

På Nyårsafton hamnade jag på party hos Martin å Angelica. Hade mycket roligt!




Lee å Mika


Trött å liten


Jan


Tokig kaka


Angelica och Erik




Mmm.. Pizza. God, men inte värd pengarna jag betalade för den.. Pizzan var svindyr å pytteliten, kartongen var gigantisk!

RSS 2.0