Shopping!

 

Nu jobbar jag bara på caféet, är inte kvar i Saltvik å jobbar. Varför får ni lista ut själva. :P Men kanske har ett annat jobb på gång.. Hoppas jag får jobba på nätterna då.. Vore skitbra! Ska på intervju imorgon, hoppas det inte tar allt för lång tid. Har tusen saker till att göra imorgon!

Ska försöka hinna in en vända till farfar å missarna också.

 

 

 

 

På biografen i Vansbro har vi inga bra biljetter.. De är kassa.

 

 

 

 

Igår snodde mamma, jag å Jossan morfars bil till Borlänge! :P Shopping! Har inte varit i Borlänge å handlat på superlänge. Var mest på jakt efter persienner å rullgardiner, eftersom mina gamla persienner hemma inte går att dra upp.. De e trasiga.. Å VansbroHem är snåla å vill inte stå för sånt. :P

Jag hittade persienner till köket å dörren mot vägen, men inte till stora fönstret, de var slut.. Så jag får ta en tur till Borlänge igen nästa vecka å köpa en då..

Jag handlade inte så mycket, fick rätt dålig lön den här månaden å försäkringskassestålarna kommer sent som vanligt, för att Arbetsförmedlingen tror att jag har ett pengaträd i min garderob eller nåt!! Så jag snålshoppade lite. :) Medan Jossan handlade som en galning! :P

 

 

 

En Néa-hoj! Skitsnygg! :P Den var inte till salu.. Mattan hade ju varit frän å ha hemma.. Om man haft större lägenhet kanske!!

 

 

 

Milia dök upp utan Oliver. (Pojken alltså, inte oliver som man äter)

 

 

 

Köpte ett par billiga fina skor! Jossan härmade storasyster å köpte ett par likadana!

 

 

 

Sen blev det käk på tråk-McDonalds.

 

 

 

Jossan å Milia mitt i maten.

 

 

 

Köpte nåt med kyckling å salsasås i, "chicago-super-megachicken-hot-nånting".. Jag minns inte vad den hette, men den var okej.. "Chicken Chicago Star" hette den ju! Så var det! Gav svettosten till Milias mage! Blä.

 

 

 

Milia knyckte mammas godis!

 

 

 

 

Köpte en dyr duk på Rosa Huset. Men det var jag värd. :P

 

 

 

 

Fick en äcklig choklad med i min tidning. Har smakat en liten bit, men nu har jag tappat bort resten!! Vet inte var den e...

 


 

Sist jag såg chokladen sov Molle på den..

 

 

 

 

ca:200 kr

 

 

 

ca:800kr

 

Letar efter en lampa som jag ska ha i mitt "vardagsrum/sovrum/matsal.."  :P Men har ingen aning om vilken jag vill ha..

 

 

 

 

Har små funderingar på att klippa mig.. Isåfall blir det nog nåt i den här stilen.

 

 

 

 

 

I do!

Sur lapp i tvättstugan.. :P

 

 

 

Va?? Syltkällare?? Nä, cykelgarage e det väl..?? :)

 

 

 



Har köpt Avrils parfym Black Star! Den luktar suuupergott!! Päron, plommon å choklad! Mmm... Man vill bara dricka upp den! Bra att man kan handla på nätet av Lyko, slipper man gå över gatan å handla.. :P Lättja!
Men kom ju på sen att jag kanske ändå lär hämta ut parfymen på Hemköp! Å då lär jag ju gå ääääännu längre än till Lyko! :P Typiskt. Ibland e jag blond på riktigt! Ja ja.. What ävöööör!!

Buy it here!!:
http://www.lyko.se/?artnr=55-417&cat_id=492





Lycka! Världens härligaste Maria Montazami får äntligen sin Louis Vuitton-filt!!







Vackra Scarlett




Fick en film med i en tidning igår, "Dumpa honom!" En bra film med bra skådisar, som Scarlett Johansson, Drew Barrymore å Jennifer Aniston. Filmen handlar om ett gäng smarta, roliga och extremt dedikerade tjejer som försöker lära sig kärlekens komplicerade koder för att hitta den rätte. Filmen fick mig att tänka till lite.. Att man ska göra sånt man mår bra av och skippa så mycket negativt som möjligt. Men gillar inte titeln riktigt.. "He's just not that into you" är originaltiteln. Den borde heta bara så på svenska också. Typ: "Han gillar dig faktiskt inte" :) "Dumpa honom!" är ingen bra titel.. :P
Filmen är nog absolut inget för pojkar! *varning* De tröttnar nog redan efter de första minutrarna in i filmen.. Det är massa "drygt tjejsnack" hela tiden. Det pratas, pratas å pratas.. :P Men det e ju vad jag tror.. Det kanske finns nån pojk som gillar sånna filmer också. :P



vårskor..

 

Suck! Hela veckan har jag sovit kanske 1,5 - 2 timmar per natt.. Vet inte varför.. Jag e ju supertrött!! Borde kunna somna hur enkelt som helst.. Nån sömntablett har jag inte velat tagit, för dagen efter jag tagit en sömntablett brukar allt jag äter smaka som medicin.. Å det e så äckligt!! Blää!

Så drömmer jag så jobbigt nu igen.. :( Ska det aldrig bli bättre..?

 

 

 

 

Å det var Anna som vann!

Äntligen fick rätt låt vinna!

 

 

 

 

ca: 650:-                         ca: 1000:-

 

ca: 700:-                       ca: 150:-

 

 

Jag har letat "vårskor"..  Hittat nåra stycken att välja mellan på nätet.. Vet inte vilka jag ska välja!! Självklart är det de dyraste skorna jag helst vill ha! Men om jag köper de billigaste kan jag ju köpa typ tre par i olika färger! :P Jag köper kanske allihop!

 

 

 

 

"Paparazzi-Néa" är i farten! Min drömbil!

 

 

 

 

 

 

I fredags gick ju allt sååååå bra.. NOT.

Ingenting kan ju gå bra när man inte sover om nätterna.. Fick hoppa in på caféet å jobba hela veckan. Annas barn var magsjuka igen. Förmiddagen gick ganska bra, men det blev värre på eftermiddagen.. Jag råkade kasta kortläsaren i golvet, så den funkar inte som den ska.. Typiskt.. Tur att SuperMartin lagade den idag! Sen råkade jag hälla kaffe över telefonen på caféet.. Men det gick bra..

Mina dojor sprack också! Men det fixade väl jag! :P

 

 

 

 

Min lunch. Kanske ser äckligt ut.. Men det e supergott!

 

 

 

 

Nämen??! E det inställt?? Koooonstigt vaa? :P Aja, e ju skönare att åka buss än att åka tåg.. Men det kostar ändå lika mycket som om man skulle åkt tåg.. Fast det e buss?? Knas..

 

 

 

 

Molle myser i sin soffa.. :P Har köpt "bantarmat" till honom.. För att alla säger att han e tjock om magen! Det tycker inte jag! Titta! Han e ju pytteliten!

 

 

 

 

 

Min nystajlade sop! Fick den av mamma för att hon tyckte att min leopardsop var för klen.. Typiskt att hon köpte en RÖD!! Den matchar ju ingenting hemma hos mig! :P Hur tänkte hon?? :P

 

 

 

 

Filmkväll med mig själv!

 

 

 

 

Har råkat köpt fem Herbie-filmer.. :)  Skoj!

 

 

 

 

 

Ja, de är grymt fula! Men jag har köpt ett par! Ett par MBT-skor.. Jag får jämt så ont i mina knän när jag promenerar, å de här skorna ska tydligen vara snälla mot mina knän! Lär testa om det funkar..  Så snart kommer ni se en Néa vingla runt mer än vanligt på Storbyn.. :P

 

 

 

 

Kolla! Jag e lika cool som Paris! :P Hon har också sånna där fula dojor! :)

 

 

 

 

SuperNéa :P

 

 

 

 

Som vanligt så vet jag aldrig vilka chips jag vill ha när jag står i affären å ska shoppa! Sist jag handlade köpte jag många små påsar istället. Så jag fick lite av varje. Slapp jag ångra mig när jag kom hem!

Det tyckte jag var jäkligt smart! :P

 

 

 

Nu e det vår!! Eller nä... Kanske inte..

 

 


dessa magiska gymnastikskor..

Har jobbat rätt mycket nu ett tag.. Fick hoppa in på caféet när Annas lille pojk blivit magsjuk. Bra för mig, synd om honom.. Sen fick jag jobba hela sportlovet också. Känns bra. :) Jobbat några kvällar också. Tacokväll, Vanånätter med massa burgare å godis, Musik Direkt med massa lasagne å sen After ski i simhallen med burgare -igen! Är skönt å va ledig nu.. Jag e så trött på mat.. :P

 

 

 

Har äntligen fått hem min nya mobil! Å för första gången får jag packa upp nåt nytt jag köpt å fippla på den alldeles själv!! Utan att några andra händer, typ "pojkväns-händer", ska sno den direkt!! :P Jag kan faktiskt själv!!

Det var jäkligt snålt att jag inte fick någon USB-kabel med.. Är bitter..

 

 

Jag å Jossan har köpt oss varsin flaska Chi San. Så nu ska vi bli pigga å käcka! Å det funkar faktiskt! Jag orkar mycket mer! :) Men det e verkligen skitäckligt.. Å skitdyrt!!

Jossan tyckte inte att min idé om att blanda ut det med Baylis var sådära jättebra..

 

 

Ibland e det svårt å ta sig upp! Men på nåt sätt går det!! :P

 


 


 

 

 

 

Mammas bukett hon fick av Anders på Alla hjärtans dag.

Jag hade nöjt mig med en maskros.. Fast helst vill jag ha plastblommor!

 

 

Ja, den e tråkig, men snygg! Hmm.. Man skulle haft lite mer stålars.. :P

Men man får i alla fall fortfarande "öööönska sig"!!

 

 

 

Funderar på att köpa mig stora "nörd-brillor" utan styrka.. :) Vore fränt om man vill va lite extra "nördig" nån gång. Jag tycker det ser coolt ut! :)

Kanske är det tur att de är för dyra.. :P

 

 

 

Tvingade ut mig på en promenix idag! Det var superlängesen. Har inte orkat.. Jag har blivit så lat.. Får sluta vara det.. Jag var ju så duktig förut och promenerade eller cyklade varje dag.. Åt nyttigt å mådde nog lite bättre..
Ska skärpa mig! :P Lovar!!


Här kom det nog fram lite för mycket faster Monika tror jag.. :P

 

 

Å sedan lördag har jag Anna Bergendahls låt "This is my life" på hjärnan.. Var längesedan jag fastnade för en låt så hårt.. Den e heeeelt underbar.. :) Men vart tog gitarren vägen..??

Jag hoppas ju på att hon vinner Melodifestivalen.. Men det blir säkert fjant-Darin som tar hem det.. Tråkigt nog..

 

 

Å sen Annas magiska gymnastikskor..

Tänk vilket snack det kan bli om ett par dojjor.. Converses "kupp" mot Melodifestivalen.. Svt e rejält förbannade å tänker inte filma Annas små fötter i finalen näsa lördag.. Moooooget svt.. Vuxna människor liksom.. :P Jag bara skrattar..

Det spelar väl ingen roll nu?? "Skadan" e ju redan skedd..

SVT säger att Bergendahl kan komma att diskvalificeras om hon inte byter skor i finalen. Å de stoppar nu all form av produktplacering.

Men Lasse Kronér då?? Han har ju visats med Converse i minst 20 år!!

Var ju smart av Converse att stoppa ner Anna i ett par av deras dojjor. :) Men, men.. Jag tror inte folk bryr sig om vad Anna hade för skor på sig.. Vad har de andra artisterna för skor å kläder då? De lär ju också ha nåt stackars märke på sig nånstans?

T. ex. Eric Linder bar en Rolexklocka värd 45.000 kr.. och Crucified Barbara uppträdde med flera Mesa-förstärkare på scen. Fast då lät SVT tejpa över logotypen för att undvika produktplacering. Helloo..? Det sitter ju varumärken på precis allting!

Kanske är bäst om alla går klädda i tights, vita tubsockor och skitiga ballerinadojjor, då blir alla lika fint klädda som de flesta på byn/stan. Då sticker ingen ut och man behöver inte va rädd för otillåten reklam i direktsändning.
Hela världen är ju en enda stor produktplacering, men inte svensk TV..


Ne, jag hoppas på att Anna har röda Foppa-tofflor på sig nästa lördag!

 

 

 



 

 

sov sött, Emil...


RSS 2.0