Måndag..

 

Att jag ska vara så trött idag då! Somnat i soffan flera gånger.. lär nog ta mig en promenad snart.. Vilken värdelös dag.. Min hals blir aldrig bra.. Har ont liksom på höger sida i halsen.. Ont som fan. Drygt å äta.. Kanske måste till doktorn i alla fall.. Men det har jag väl inte råd med.. Behöver antagligen penicillin..

 

Var fullt med folk här i helgen hemma hos mig.. :P Molle är helt slut.. :) Inte van vid att det e folk hemma hos oss.. :) Men han tyckte nog det var skojigt i alla fall. Han knyckte lillebrors tröja.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag borde skynda mig att fixa körkort.. Å då ska jag ha en stor cool bil å åka runt i! Ingen liten fjutt! Jag hatar å åka busss.. Tycker att busschaufförerna e riktigt otrevliga ibland... Är väl typ den största anledningen till att jag hellre cyklar än åker buss...

 

 

 

 

 

 

 

Jossan å Lars i lördags. :)

 

 

 

 

 

Néa var ut på nåt för en gångs skull! :P After Race! Skojigt, skojigt.. Eva Eastwood var skitbra! Tråkigt att det regnade.. Självklart var väl Jossan å jag å kramade på henne innan. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stina å lilla Emil var å hälsade på mig förra veckan.. Så roligt! Värsta blåa ögonen pojken har! :)

 

 

 

 

 

Emil. Roligast var att leka med datakabeln! :P

 

 

 

 

 

 

 

Lillebror fyller år.. Så jag gjorde en tårta i fredags när han var i byn. Supergött!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, man får göra lite som man vill!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 år.. Ligger på min säng i mitt rum hemma hos farfar. Känns som det var igår.. :)

 

 

 

 

 

 

Cool färg på håret jag hade. Gillar... :)

 

 

 

 

 

 

Min misse Jomin, när vi bodde hos farfar. :) Världens goaste misse!

Jomin, Jomin.. :) Han heter Jomin, för att det är Jomin som har döpt honom.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En gammal serietidning från 50-talet.. Faktiskt så e den värd lite pengar! :P Har kollat upp! :) Så nu ska jag lägga den i en sån plastficka å gömma den.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick en vattenkokare av mamma! Vet inte varför jag aldrig köpt nån... "Jag har köpt den på Billiga Nisse (Nisses). Men den var INTE billig!!" Typiskt mamma.. För henne e ALLT dyrt om det inte kostar fem kronor..

Å jag e så dryg.. :) Jag kan ju ha den här så länge, men jag har så klart sett ut en annan vattenkokare jag vill ha.. :P En lila svindyr å skitsnygg vattenkokare! :P Ska köpa sen när jag e rik å inte käkar mjukt knäckebröd varje dag. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas på å kunna köpa denna höst/vinterjacka.. Min andra fina jacka e så förstörd..

 

 

 

 

 

 

 

 

Coolt med väst! Denna är från melba.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad e detta för murmeldjur som sover på min fläkt??

 

 

 

 

 

 

 

 

Va? Nä jag sov inte!! *blink blink*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har badat fotbad! Jätteskönt. Hade så ont i fötterna.. Vet inte varför.. :)

 

 

 

 

 

 

Med jädrar vad det skummade!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söta Heidi Montag innan operationerna..

 

 

 

 

 

 

Förstår inte.. Heidi?? Varför så många operationer?? Hon som var så söt innan.. Så jäkla onödigt med alla operationer... Var det tio hon gjorde..? Men man får se ut som man vill! Men jag kan inte förstå varför hon ville göra så mycket..

 

 

 

 

 

Heidi efter operationerna.

 

 

 

 

Förstår icke!

 

 

 

 

 

 

 

 

Megan Fox har ju också fixat till lite saker i fejset. Hon e helt olik sig! Men hon verkar i alla fall haft en bättre kirurg än Heidi.. Ja, tänk om man hade massa pengar.. Men nä, jag skulle nog inte ändra nåt i fejset ändå.. Jag kommer ju vara lika knasig inne i skallen ändå..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förbannad Néa med kalla fötter!! Jättegammal bild.. Troligen från 2005. Kommer inte riktigt ihåg varför jag var så arg.. Men jag var skitarg!! Arg så jag grinade.. Å då blir man fotad??! Jag e väl mest arg för att jag fryser.. Att jag fryser JÄMT!! Vintern e inte så skojig.. Jag blir svinkall direkt.. Även om det inte e så jäkla kallt ute..

 

Vet att jag var till doktorn mycket det året. Doktorn sa jämt: "Du har inget fett hud under.."  Jag ba: "Va?? Vad hade jag inte??"   "Du har inget FETT HUD UNDER" Det var en tysk doktor jag hade.. Han menade att jag inte hade nåt underhudsfett, så jag skulle klä på mig massa lager käder och äta massa pizza.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min rägööörbil.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag fyller lillebror 19 år!

Grattis!

Kommer ihåg när lillebror var pytteliten å jag satt hemma i köket i Saltvik å bläddrade i en Ellos-katalog.. Skulle köpa nåra bh:ar...

Liten Erik: "Men Néa, måste det va så noga da?? Det spelar väl ingen roll vad du köper för underkläder när man inte ser dem under kläderna??? Då spelar det ju faktiskt ingen roll!"
Nej just det..


Grattis lillebror!

 

 

Asså smör har jag köpt en eller två gånger sen jag flyttade till Storbyn! Å jag får slänga typ halva paketet ändå.. Dålig på att äta smör.. :P Det stämmer ju inte.. Jag äter ju sjukt mycket bröd.. Varför tar då smöret aldrig slut??? Har väl sjukt lite smör på kanske...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har ett till Disney-glas gått sönder... Å denna gång var det mitt fel.. Alla andra gånger har pojkar haft sönder dem... Sånna gånger blir jag så arg på pojkar som inte kan vara försiktiga.. :) Glasen är otroligt sköra.. Är nog typ åtta glas jag haft från den här serien som gått sönder.. Å ett glas e mitt fel.. Jag har haft sönder Mimmi.. :(

 

Nån som vet om det går å få tag på fler glas från den här serien? Fanns på Åhlens förut.. Men inte nu tror jag..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KnasNéa hemma hos syster. Ja, jag är där mycket.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Köper nästan alltid Svanbergs bröd.. :P Godast! Åj.. Jag älskar bröd!! Det e mitt "godis"..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Å här vare andra bullar..

Bye, bye!

 

 

 

 


 

 

 

It's hard to be a diamond in a rhinestone world..

Gomorron..

 

 

 

Gomorron.. Har sovit alldeles för lite inatt. :( Ska väl leta efter nåt ätbart i lilla köket snart..

Om det inte regnar för mycket ska jag nog prova att cykla till Vansbro om ett tag.. Måste in å prata med Pepé igen.. Å sen tänkte jag rota efter lite saker jag har hos farfar. Måste också köpa en kruka! För jag ska pyssla! Ni ska få se sen! :)

 

På fredag måste jag till Malung. Ska på nån utbildning tydligen.. Arbetsförmedlingens nya briljanta idé.. Jag vill verkligen inte åka.. Känns totalt meningslöst! Men men.. Jag får ju åka till Malung! Jippi..

 

Ska göra en smörgåstårta till lillebror på fredag.. Han fyller år på måndag men då e han hemma i Smedjebacken. Men vi får nog fira honom på lördag tror jag. Tror inte att jag hinner göra tårtan klar i tid på fredagen..

Presenten lär fixas klart också..

 

 

 

 

 

 

 

 

När ni ska köpa mascara, ska ni köpa Max Factors mascaror. Inget annat. Allt annat e skit enligt mig.. Har provat så många andra. Max Factor is the shit! Köp på Lyko.se De är billiga å skitsnabba!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jossan käkar middag. :P Billypizza, öl å snus! Jag åt vaniljpannkaka.. :)

 

 

 

 

 

 

 

Jag hemma hos syster.. :P

 

 

 

 

 

 

 

Så sjukt fin kappa. Men den e nog alldeles för fin för mig.. Finns i lila också, på Sweden Rock Shop :P

 

 

 

 

 

 

 

Tvål med kattmats-doft?? Finns på Kitsch.se om någon är intresserad..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förlåt. Jag gillar inte folk som inte har chipsskålar.. Sånna människor som tar fram en "BAKBUNKE" i plast istället!! Så oglamoröst! Nej, fy! :P Ingen klass! :) Då kan man ju lika gärna skippa skålen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Titta vilken fin mini-brudkista farfar gjort! Nån som vill köpa?? :P

 

 

 

 

 

 

Önskar mig en sån här pall av farfar när jag fyller 25! :) Skitbra å ha! Jag når ju ingenstans hemma hos mig!! Skitbra med en pall med handtag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Farfar gillar sill..?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jippi! Det fanns en större storlek till mig! De har bara haft problem med hemsidan.. Bara å skicka tillbaka å få ett par nya Kenza-skor som passar mina roliga fötter! :) Vad glad jag blir! :) Slipper jag frysa om mina fossingar i höst!

 

 

 

 

 

Jag gillar inte folk som bär riktig päls... När de flår levande djur å håller på... Nej, Idioter finns det gott om.. Fy fan.

 

 

 

 

 

 

 

Hmm.. Pamela e ju rolig.. :P Nej, det e ingen kyckling i burgaren.. :P Hon e ju supervegetarian! Det e en faux-chicken Classic Vegetarian Sandwich hon käkar på.. :P Så det e alltså fejk-kyckling.. :P

Pam likes fake. :P

 

 

 

 

 

 

 

E inte alls avis på systers nya tv.. Fast hon köpte ju en annan tv först, å så *PANG!! POFF!! SPRAK!!* ..tog åskan hennes språnklans nya tv... Så hon lämnade in den å skulle få en ny. Men den hon skulle hämta var tydligen trasig.. Så hon fick en Panasonic-tv istället som egentligen var lite dyrare... :P Men inte blev Jossan nöjd för det... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag å mamma i Van.

 

 

 

 

 

 

 

Världens vackraste kvinna om du frågar mig.. Victoria Beckham!

 

 

 

Nä, nu ska jag käka den dära frukosten.. Hittade ägg! Så det blir kokt ägg, fil å kaffe!

 

Bye!

 

 


Knäckebröd e gott..
Vilken värdelös dag..
Ska prova sova lite å hoppas på att imorgon blir bättre.. Ska leta tag på massa folk å jaga underskrifter.. Att det ska vara så svårt å få tag på folk.. Sen ska jag på praktik nåra timmar... Sista veckan nu. Men det tar emot som fan.. Hoppas på at jag får lite bättre lön nu på fredag.. Är pank å hungrig. :P Men knäckebröd är gott.
Nu ska jag sova lite.. Natti!


Farfars jättesnygga hammare...Kaffe å världens godaste kakor.. :P Mys.

Gonatt igen!Dumpidump..

 

 

Néa e slö.. Mår inte så värst bra.. Hoppas det vänder snart.. Ont i hjärtat har jag igen.. :( Läskigt det.

Allt e kaos som vanligt, får ingen riktig ordning på nånting.. Är ledig resten av veckan.. Ska försöka ta det lugnt å fixa lite saker.. Leta jobb å så.. Hoppas det blir nåt med caféet igen.. Vore ju perfekt! Orkar inte jobba "gratis" längre.. Får man ju tokångest av. Men e ju bara en praktikvecka kvar på Mossebo nu.. Sen får de baske mig betala mig om jag ska vara där! Man jobbar ju inte bara för att det e kul..

 

Imorgon ska jag träffa Ralf på Arbetsförmedlingen.. Ralf e bra. Kanske för att han e lite yngre än de andra surpropparna som jobbar där. :P Får se vad han har att säga.. Typ ingenting säkert..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molle, han har ögon i nacken han! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt snygga förkläde!

Ånej, nu ser ni ju att jag köpt Arla-mjölk från Skåne!! Annars brukar jag faktiskt alltid handla ekologisk mjölk från Milko!! Men nu var det nödsituation å jag handlade på ICA!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjorde chokladscones! Jag vet, det ser skitäckligt ut!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Myskväll.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Néa, tre bast å trött på lillasyster bebis-Jossan: "Pappa, nu jymmer jag till faster Molika i Skockolm!"

Pappa framför tv:n: "Jaja.."

Liten Néa traskar med bestämda steg mot dörren, sträcker sig mot handtaget.. *Låst* "Tusan också! Jag får jymma imojjon istället!"

 

 

 

 

 

Babypuder på näsan.. Skulle bara lukta... :P

 

 

 

 


 

 

 

 

Så här sliten å trött e man.. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej, jag har inte fått nån knäpp å börjat röka. Skulle jag aldrig göra. Skulle inte ens prova..

E ju lillebrors giftpinnar..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillebror å Fia köpte mat till mig för nåra dagar sen! Det var gött! Fast de där fula små rullarna borde varit fyllda med nåt annat än köttfärs.. Men jag åt typ upp allt! :) Jag var tokhungrig tydligen.. Å jag äter ALLTID för fort.. Jonsson-syndrom..?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvingade ut mig i solen en stund för några dagar sen..

 

 

 

 

 

 

 

Äta morötter å läsa kakböcker..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så snyggt jag fixat då! Man måste ha lyse på hojen nu när det e mörkt, å jag hade bråttom!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min lilla skoter.. Ja, han har en Elvis-läpp.. Den har han fått efter en krasch in i en sten med mamma å efter en krasch i en björk med mig!

Tur att jag fixade nya styrstål förut.. Fattar inte hur jag kunde styra innan!! Eller det kunde jag ju inte heller! Skotern åkte vart den ville med mig!!

Å magnapullen (vilket jäkla namn) köpte jag av nån bra anledning ifrån Umeå?? Dyr var den i alla fall..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love Kenzas boots! Ja, jag vet.. Har ett par likadana.. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt från köksfönstret..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Hittade massa solbrillor i en påse i min garderob. Helt sjukt hur många fula glasögon man köpt på sig..

Mina Nicole Richie-brillor e trasiga.. Har jag varit i slagsmål eller? :P

 

 

 

 

 

Men de här flugbrillorna var hela!! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Både Maria Montazami och hennes vackra dotter Sara bloggar.

Marias Blogg Saras Blogg

 

"Hellre lång och snäll än vacker å elak" - Maria Montazami

 

 


 

 

"There's only two types of guys out there
Ones that can hang with me and ones that are scared.."
Halvnaken glass å sånt där..

 

Dags för hemmaspa!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En liten kik i mitt skåp i köket. Aj löv muggar å glas.. Samlare. Har fler i källaren. :P

 

 

 

 

 

 

 

Gillar små skålar.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

Jädra drygt med hörnskåp..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag var liten var INTE godispåsarna så här stora.. Suck.. De e ju gigantiska monsterpåsar!!

Å jag brukar alltid köpa lösgodis ensam.. Ingen annan får va med längre! För då e det ALLTID nån bakom mig som säger : "Nu räcker det", "E du inte klar snart", "Spricker inte påsen?" "Är det inte lika bra vi bär ut hela godishyllan in i bilen??" Jag får väl handla hur mycket godis jag vill??!!! Jag e snart 25 bast!! Låt mig va!!

 

"När i hundan får jag köpa sockerdricka????!!" - Emil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molle å jag tittar på film å myser. :) Han ska alltid ligga i knät..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLÅ äcklig läsk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mountain Dew.. Vad var det för en knasig läsk..???

Drycken har under de senaste åren importerats från USA till Sverige av Gray's och säljs på olika ställen i Sverige. I Finland tillverkas Mountain Dew av bryggeriet Hartwall..

Drycken slutade säljas hos ICA handlarna då den innehåller ett ej godkänt E-ämne. Den försvann ur deras sortiment i våras. Försvann också ur City Gross sortiment runt samma tid men det är ej bekräftat om det är av samma anledning.

"Ej godkänt e-ämne" Hmm.. Néa Nyfiken hoppar fram!

Hämtar min superbok.. Kollar alla e-nummer på burken.. Antar att det är E-129, allurarött ac och E-133 briljantblått fcf som är de stora bovarna i läsken.. 129 är azofärgämne som kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner. Var förbjudet i Sverige före eu-inträdet.. Och E-133 kan orsaka allergiska reaktioner.

Jag vet inte om det var psykiskt.. Men jag mådde skitkasst efter att jag druckit läsken.. Å mitt hjärta slog så fort..

 

Köper aldrig igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Säg vad ni vill! Jag diggar Kissie! Hon e ju hur cool som helst å gör precis som hon vill. Klart det retar folk.. :) Folk ska ju alltid tycka så mycket..

 

 

 

Jane Timglas å Kissie.

Jag skulle aldrig stoppa in nåt sånt här i mig. Men alla får göra som de vill. :) Så onödigt mycket pengar att slösa bort.. Jaja.. Andra köper dyra bilar. :P

 

"It's thö haggors som vinner in the längd ändå.." Tydligen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I'm Néa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supergod glass!! Ja, nu vet jag också att den inte heter "Half naked"..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Värsta somriga låten! Jag blir så gla'!!

 

 

 

 

 

 

Joodå...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu drar jag till skogs med det andra trollet. Vi ska käka karameller, sallad å äppelvin!

 

Bye!

 

 

 


Hoj, hoj..

På väg till Vansbro på hoj för nån dag sen.. Jädra tungt det gick å hoja med cruisern.. Har aldrig varit så drygt å cykla till Vansbro! Vet inte vad som e knas med den.. Lär kika på det.. Den e ju ostajlad!! Kan ju va därför.. Måste va därför det går trögt.. Eller att den kommer från Biltema!! Det var ju en Electra-hoj jag önskade mig!! För 8000!! Inte en Biltema-hoj! Allt eller inget liksom. Aja.. :P Jag e inte bitter.. :P Kunde lika gärna varit utan denna hoj bara..
Vackert.Meeeee..

Adam Ant. Han var pissed!! Han ville iiinte bli störd av mig å min kamera.. Försökte attackera mig..Hoj, hoj, hoj.. Snart framme i Vansbro!


Det e ju så roligt att klottra.. Jädra småpojkar.. Eller flickor..

Ajm fixing till Molle..


Jag råkade nämna till Jossan att vi kunde kanske ta en plastpåse runt mig istället för en handduk när vi skulle färga mitt hår..  Å vips! Så hamnade jag i en Jyskpåse!
Efter att vi färgat mitt hår gick vi till mormor å kvällsfikade. Moster Lotta, Sven å småkusinerna var där å hälsade på också. :)

Jossan å jag e ganska olika.. Jag: blont hår, bruna ögon. Jossan: svart hår, isblå ögon.. "Natt å daaag".. Som farbror Barbro skulle ha sagt.."Hallå..?? Matte..? Husse..? Anyone..??!"
Att vara bortglömd å inlåst..
Handlar alltid för mycket.. Jossan höll på å bli galen på mig. :) Stackars Lars fick skjutsa hem mig. :)Jobb att söka denna vecka.. Arbetsförmedlingen e så knasiga..

Ååjj.. Sånna här får jag ju jämt!! "Har du missat att svara oss? Vi har inte fått in nån blanket från dig, så vi skickar en ny!!!" Men jag kanske inte skickade in för att jag inte ville fylla i!!!! Jaja, jag fyller väl i då..


'Så rolig reklamskylt.. :) Så sann!
Å så fjortisbilden!! :P
Får se om jag drar till stugan all alone i slutet av veckan, eller hur det blir.. Eller om jag drar till Rättvik kanske.. Får se hur det blir med allt knas först.. Suck..


 

Världens finaste låt med Björn..

 

 

 


 

 

Jag saknar ju dig, pappskalle..

 

 


 

 


RSS 2.0