Néa the SuperHero!

 

Idag har jag varit ledig.. Å jag har jag varit sååå trött.. När jag försökt kolla lite på tv har jag slumrat till i soffan direkt! Har inte orkat gjort nånting vettigt.. :P Jag e sjukt trött.. Har bara gått runt å skrotat.. Det får man faktiskt ibland!

Har varit i Saltvik å jobbat en vecka nu.. Funkar rätt fint.. Men drygt å jobba ensam när jag inte vet hur det funkar med allt! Borde fått ha nån med mig i början, som visade mig lite hur det går till! Inte bara släppa mig där själv å dra iväg! Men det gick ju bra..

Lördagen var stressig, men gick galant ändå. Söndagen var lite värre.. Men då hade jag migrän å mådde dåligt.. Kunde inte koncentrera mig alls.. Det var hemskt jobbigt att ha ett djävulskt dunkande huvud å sen försöka ha ordning på alla bord själv, samtidigt som det tokringer i telefonen, disk ska in, bord ska dukas, mat ska ut.. Jag har aldrig serverat förut. :P På nåt sätt gick det bra..

Jag skar mig rejält på en glasflaska på söndagen! Så blodet sprutade!! Skulle bara öppna en colaflaska som vanligt å råkade bryta av hela flaskhalsen (Kan man stämma nån för det??? :P), drog sen hela handen över flaskan.. Gjorde inte ont alls. Men jag blev bara så jäkla paff.. E jag en superhjälte eller? :P Bryter glasflaskor på mitten, bara sådär! :P Sen fick jag massa Hello Kitty-plåster, då kändes det bättre! Borde fått en klubba också tycker jag! :P

Hoppas att jag slipper va själv nån mer helg.. :)
Min nya snygga, billiga tavla! Köpte en till lillebror i namnsdagspresent också, för att jag e så snäll!! Ne, han hade inte namnsdag, men han kommer ha det sen! Om tre månader! Han fick den lite i förskott.. :P

 

 

 

Kaos hemma hos Néa..

 

 

Målade mina cd-hyllor förra veckan.. De var ju sån hemsk färg på dem! Gick väl sådär.. Det duger! Har ju ingenstans å va å måla på! Så jag målade hemma! Trångt som fan. Men det gick rätt bra.. Kom på att det saknades nåra hyllor, men jag har fler hos farfar.. Får måla dem senare.. Nu har jag bara fyra likadana hyllor kvar att måla, som jag ska ha filmer i..  :P Men det får nog vänta lite.. Ska måla bokhyllan först!

 

 

Min dansande Coca-Cola! Undrar varför alla tycker att han e irriterande?? Aj löv him! :P

 

 

Klockan jag köpte på Kox In i stora staden Vansbro.. Lite dumt att visarna e svarta.. Man ser aldrig vad klockan är.. Ska fixa det! Ska måla visarna rosa!

 

 

 

Har skruvat upp stäääreon på väggen.. Synd bara att sladdarna förstör allt! Det ser så fult ut! Jag hatar sladdar å kablar!! Vill bara klippa av dem! Men det går ju liksom inte.. :P

 

 

Ibland blir Molle kattunge igen.. :)

 

 

Snygg va.. ? :P

 

Nästan lika snygg som matte! :P

 

Då försöker vi igen... Att låta bli karamellerna!! Jag tycker ju inte ens om godis! Varför slutar jag inte äta det då?? Ska i allafall sluta helt med sånna söta saker. :P Det e ju bara äckligt å dyrt! :)

 

 

 

 

 

Råkade köpa en topp å en dörrmatta förra veckan! :P Toppen e jätteskön! :) Passade superbra! Nej, det e inte "Néas stil".. :P Man kan väl ändra sig?! :P


Sleepless in Storbyn again..

 

 

Jahapp.. Så har jag blivit lurad av mig själv att jag behövde en ny mobil.. Men det gör jag ju egentligen.. Jag har ju ingen! :P Blev en Sony Ericsson i alla fall.. (Ja, mamma, jag har råd.. :P) Fast mobilen jag köpte sist var så jäkla kass.. Jag ger Sony Ericsson en ny chans! Alla förtjänar en andra chans! Funkar det inte denna gång så gör jag slut med den där Sony Ericsson!!

 

Att det ska vara så svårt å somna ibland.. Som nu inatt.. Tänker.. Oroar mig för mycket igen.. Över ingenting.. Om man bara kunde stänga av alla tankar ett tag..

Fick hoppa in å jobba på caféet imorgon/idag.. Anna e magsjuk... Illa för henne, bra för mig som får jobba! :P Efter jobbet ska jag till Restaurangen i Saltvik å prata med Pepé.. Ska nog börja jobba lite där.. :) Känns kul!

 

 

Jomin.. ? :P

 

  

 

 

 

Lillebror var trött på torsdagsmorgonen när vi skulle till Mora å hälsa på syster Milia.. :P

 

 

 

Milia möblerar om i frysen å käkar Happy Meal!

 

 

 

 

 

Milia fick en ny dammsugare av mamma! Aldrig någonsin har jag sett någon bli så glad över att få en dammsugare! :PEn häftig tavla som jag tror att Milia gjort...

 

 

 

Milia leker med Willy å "Alien-Spooky". Tänk att ett måttband kan va så skojigt! :P

 

 

En bokmal...?

 

 

Nee.. Det var ju bara Spooky som busade.. :)

 

 

 

 

 

Vi passade på att handla lite på Ica Maxi när vi nu ändå var i stora Mora. :P Det e egentligen jobbigt att Ica Maxi e så stort.. Vi bönder e ju inte vana vid att det finns så många olika sorter av allting! Det e så stort så vi blir alldeles förvirrade å glömmer bort vad vi skulle dit å ha,  köper helt fel grejer å springer fort ut därifrån! :P

Köpte till exempel dessa onödiga kakor.. "Mini-Oreos"! De var verkigen "mini"!! :P

 

 

 

Köpt massa smink å "tjej-grejer" nu igen.. Fast jag hatar å måla mig..

 

 

 

 

Vilken bra klockradio jag har va?? :P Mycket tid i den! (Den står uppåner.. :P)

 

 

 

Trött Néa som borde sova...

 

 

  

 

The Jonsson-sisters Celebrity Look alikes... :P

 

 

Néa Spears..?

 

 

 

Jossie Pink..?

 

 

Milia Modelo..?

 

 


 

 

 

"Dagens Emil" :)

 

 

Nu ska jag prova sova nån timme till.. Gonatt.. :)

 


RSS 2.0