Boppers, blodpudding å blondering..


Nej, jag e inte bra på å uppdatera bloggen.. Har inte haft ro å skriva nåt..

Jag fattar inte!! Jag e så sjukt trött heeeeela tiden.. Men kan inte sova om nätterna.. Hjärnan stänger liksom inte av sig.. Kanske nån sorts inre stress eller nåt. känner mig superstressig nu. Jag försöker ta det lungt å slappna av, men jag stressar upp mig jämt, kanske inte syns på mig, men jag e på helspänn hela tiden.. Just nu ere mycket i skallen.. Får ingen ordning på nåt.. Är tufft nu.. Skulle ge va som helst för å få lugn å ro..

Ja, jag har fuskat med godiset nu denna veckan.. Men bara lite.. Jag har typ ätit nån liten bit godis om jag varit ensam å lessen, å inte har haft nån bredvid mig som stoppat mig!! :P Ska skärpa mig nu. Big time! Ska bli ordning nu!


Min Molle MållganI mitt kök. :) Pin up-ljus is thö shit!

Å så sött å gott det eeee!! Det är Milia som fått mig å dricka detta sliskiga vin. :P
Smakar som svartvinbärssaft. :P


Dä blev ju inge bra bild heller.. Ååjj.. Man ser lite i alla fall.. Att den e snygg i ryggen! :)
Alla ba tycker att jag har för mycket glas å koppar.. Men äh.. Tycker inte jag. :) Å jag har faktiskt mer i källaren.. Nåra kartonger.. :P

Min tragiska kyl.. Men jag äter ju aldrig hemma typ.. :P


Hänger tvätt i köket. :P Så jag ska slippa se den när jag sitter å myser i tv/sovrummet.. :)Hur ska jag palla denna vintern..? Mitt största problem e ju att jag inte kommer hem om jag jobbar kväll.. Sista bussen går ju halv åtta.. Tur folk e så snälla å skjutsar hem mig.. Men trist å inte kunna ta sig hem själv..

Älskar blodpuddding! Det kan man inte tro! Vegetarianen, jäää rajt.. Blodpudding e nog min favvomat typ, näst efter fiskbullar.. :) Ja, jag e knas.
Men det är inte så nyttigt.. Mycket socker i.. :/ Tydligen lika mycket som i Coca cola..
Mina vinterskor. Fick bli ett par billiga dojjer.. Köpte dem redan för nåra månader sen.. Mina andra vinterskor har pajat ihop å jag vill inte springa runt i ballerina å frysa i vinter.. Jag e en fryslort.. De är snäppet för stora, men då får man ha raggsocka i! Svårt det e å beställa på nätet.. Tog storlek 37 denna gång, men känns klumpiga å lite stora, men de e jättefina! De är finare i verkligheten än på bild. Blir å ha samma kappa som förra året tror jag.. Trist.. Jag som hitta en så fin jacka på Sweden rock shop.. :/
Hade en baoutaräkning nu i november.. som var typ halva min lön.. Å kunde inte kommit olägligare.. Blev knapert men jag har ju levt på luft å vatten förut... Decemberlönen blir nog bättre. Hoppas jag kan betala tillbaka alla jag e skyldig pengar nu..

Egentligen ville jag ju ha Björn Borg-skorna.. :/ Men det går ju bara inte. Hutlöst dyra...


Uuuääähh! Godisen har spytt ner sig! Vad e detta för nåt alienskum på min godis?? Gott å blandat jo just! Lika med påsen med Ahlgrens-granarna jag köpte.. Fick en stor svart klump i! :(


Blötdjur??? Vadå blötdjur?? Snigel?? Blöt katt??
Jag gjorde en snabbgoogling:
"Djurgruppen omfattar klasserna maskmollusker, snäckor, musslor, ledsnäckor, tandsnäckor, bläckfiskar och urmollusker."

Ewww!! Jag som har maskfobii!! Mollusksnuskmat!


För Néa e ju en snäll tjej.. Jäää rajt.. ;)
Yoooou better watch it, mate! :P
Är ju ett grymt parfymfreak å har alltid varit.
Så här e mina favvoparfymer:

*Anna Sui "Sui Dreams" - Underbar parfym som e blå. Flaskan ser ut som en liten söt väska, är också Victoria Beckhams favvoparfym! :P Sjukt svår å få tag på.. Typ omöjligt.
*BattiCuore "Vanilla" - Söt å supergod parfym för typ en hundrig. Doft som håller hela dagen å räcker länge.
*Aquolina "Pink Sugar" - Luktar sockervadd! Får dock ett minuspoäng för att flaskorna typ alltid läcker..
*Britney Spears Fantasy (den rosa) doftar "Néa-sommar"
Juicy Couture "Viva la juicy" - Asdyra  droppar! Men luktar satans gott! Kostar typ runt 800-900 spänn.. Det går ju bara inte.. Men man kan köpa en sån där rollerballparfym på 7,5 ml för typ en hundring om man vill va lyxig å låtsats att man har råd å ha den dyra parfymen på sig! :P
Kenzo "Amour" - Också en god parfym i Néa-stil som e lite tyngre. Bra vinterparfym. :P

Sida på nätet de har bra å billig parfym:

ParfymKlick
Hemma hos Miiig i somras!

På tal om inget.. Å cykla e ju inte alls jobbigt, det e superskönt. Det som e jobbigt e att det gör så ont i mitt högeröga jämt.. :( Otroligt störande.. Det blåser i mitt öga, som e überkänsligt av nån anledning, så det rinner ur mitt stackars öga jämt.. :( Mascara rinner in i ögonen, det svider å jag vet att jag får lov å sminka om mig när jag kommer fram till jobbet (å jag hatar verkligen å sminka mig!).. Att det alltid rinner ur högra ögat gör att jag blir snuvig i näsan å kraxar å har mig, löv flyger in i fejset på mig.. Bilar skvätter ner mig, regnet öser ner..
Eller så har man solen mitt i ögonen.. Svinigt drygt ja.. Å håret flyger in i ögonen hela tiden.. Folk tutar..
Men själva cyklingen e ju inte jobbig. :P Men allt annat.
Å jag säger: Gå klart skolan for fuck sake.. Jag ångrar att jag inte gick klart gymnasiet, men jag klarade inte av det då.. Pga massa knas i familjen å med mig själv. Jag fick vara på praktik i två år istället.. Knas tycker jag... Jag borde fått läsa hemma eller vad som helst.. Själva studerandet var det inget knas med, inga problem å lära mig eller så.. Hade bara halkat på sned liksom.. Jag e inte dum. Men allt runt omkring störde... Ångest å panik. Jag kunde inte vara i skolan..

Jag hade två damer från BUP som jag träffade rätt ofta. En vanlig psykolog å en dam som var inriktad på miljöer å spärrar å sånt.. Som skulle hjälpa mig att kunna vara i skolan, bara sitta där å fika typ i början. Usch, jobbigt var det. Å knasigt, jag vet. Snälla Sandra va med mig å fika nån gång. Försökte stötta mig. Det var supersnällt. Men jag var hopplös. :)

Å vad jag önskar idag att de kunde ha låtit mig läsa hemma istället.. Men nee.. Praktik på förskola å lågstadie blev det..

Har ju försökt läsa in gymnasiebetygen nu för nåt år sen. Men det gick åt helvete. Det hade gått bra om jag gjort som jag ville å inte lyssnat på massa idioter som vet bäst.. Gick inte bra.
CSN förresten e inget mer än ren skit. Akta er!


Att jag inte har betyg ställer ju till massa trubbel nu.. Fast man kan tycka att det inte borde gör det.. Men det gör det..
Jag kan inte läsa till nåt jag vill.. Vägen e så jäkla lång dit för mig.. :/ Måste ju ha gymnasiebetyg för å läsa vidare till nåt..


Därför jag inte får nå jobb.. Alla chefer som läser mitt CV typ: "Hmm.. hon har inga betyg, inget körkort=efterbliven looser.." Plus! Att jag e tokblond! ="Hon e antagligen blåst också.."Att servera e faktiskt inte min grej.. Å jag har varit servitris i typ åtta år vafan.. Jag bara råka hamna där liksom..  I hate it. Nää inte hate it. Men jag e så trött på det.. Jag vill också bli serverad mat å bli bortskämd å känna att det e kul å gå ut å äta nån gång. :P Jag vill också gnälla på maten å tycka att potatisen ligger två cm för långt åt söder på tallriken...
Om jag får drömma, å det får jag, så vill jag bli dietist, veterinär el DJ.. :) Sätta röst till tecknad film vore ju grymt kul! Bara toka loss! Om jag får drömma lite längre vill jag bli: Skådis! :)
Äh, bara jag kunde få jobba på typ ICA skulle jag va asnöjd med livet just nu..Thö best mascara ever! Snabbast å kleta på, håller bäst, klibbar inte, lätt å tvätta bort, å är rätt billig. Fem Néastars av fem möjliga ! MVG! Fast ett litet minus.. Men det kanske e för att de legat för lnge i affären.. De torkar ihop..
Jag e så mycket skorpion man bara kan bli :PJag var nära å få va Lucia i nian faktiskt! :P Det stod mellan en tjej från 9D å mig.. Å typ hela 9D hade en pakt typ att de skulle va en tjej från deras klass som skulle bli Lucia.. Å det var nästan bara tjejer med i Luciatåget från den klassen.. Vi var typ bara tre från min klass å nåra få från de andra. :P De röstades å det stod 13-13 mellan 9d-tjejen å mig.. Å jag e så snäll som vanligt å bara säger att hon får ta det.. För jag hade aldrig pallat det, jag mådde typ piss jämt den tiden, var inte mycket i skolan, så jag trodde inte jag skulle palla det. Jag var inte med på Luciafirandet heller sen har jag för mig. Jag var nog hemma å försökte överleva dagen typ..

Asch, jag var ju for fuck sake Lucia i fyran! :P Å sjöng själv, för mina två tärnor som skulle sjunga med mig var hemma å var sjuka! Å jag spela flöjt själv! Jag var tio bast å jag ägde! :P

 

Häftigt att Parkskolan hade en "Lucifer" istället för "Lucia" i skolan för massa år sen när jag var där på praktik. Asså med en kille fick va Lucia. :) Ballt!
Jäää.. Alltid när jag lyssnar på Boppers så kommer jag å tänka på när jag va liten å åkte bil nån gång mitt i natten med pappa, vet inte vad jag var ut på, eller varför liten Néa var med mitt i natten.. Det kanske inte va mitt i natten heller.. Men för en liten Néa kanske det va mitt i natten... :P Vi åkte ialla fall bil mitt i natten lyssna på Boppers å käka mosbricka..
Jag tänker alltid på mosbricka å stjärnor på natthimel å bilfärd i natten när jag lyssnar på Boppers..


Ett till barndomsminne.. :P

Vi hade världens coolaste busschaufför när vi gick i lågstadiet. :) UltimaThuleThomas kallade vi honom. Värsta balla killen tyckte vi kids. Han var väl typ 20 bast nånting då. Var en sån där pluttig taxibuss vi fick åka med.. Vi saltviksbarn (snälla barnen) å skamhedsbarnen (skitungarna).. :P Jag å bästisElin fick alltid sitta fram. För Thomas var typ kär i Elins syrra Jenny å försökte ragga på henne jämt. :P  Så han fjäskade jämt för mig å Elin. Köpte glass till oss och så ibland.. Jurassic park glass som var snorgrön på Gretas kiosk. :) Men han var för blyg å bjuda ut Jenny. Han var på väg in på kaffe till Jenny en gång men fegade ur ändå. :P

Vi fick alltid lyssna på Ultima Thule, Ronny å Ragge å lite Meduza. Tänk om våra morsor vetat det då.. :P Där satt vi, alla söta 7-8 åriga ungar i bussen å sjöng allsång för full hals:"RAGNAAAARÖÖÖÖÖK!! BEFRIARE Å DÖD!! RAGNAAAARÖÖÖÖÖK!! ULTIMA THUUULÄÄÄÄÄÄ FÖD!!"
Haha jättekul! :D

Nej. Jag är icke rasistisk på nåt vis. Det var inte Thomas heller. :P
Thomas lärde oss massa saker. Undrade vi nåt frågade vi Thomas. Han kunde typ allt! Han var liksom som en storebror. :P Mycket bus lärde han oss i alla fall. :P Men bara snälla bus. ;)
Blev ju ingen tatuering förut förresten.. Blev fattigt i kassan.. :/ Trist.. Skulle i alla fall vilja ha en sån här på armen också! Nåt liknande.. Ballt!

Hur ska man hitta sitt lugn då.. Det e borta! Jag har en stor ångestklump i magen heeela tiden.. Sjukt tungt..


Går utmärkt å dela på en Ben & Jerrys också.. :P


Längtar till den nya filmen med Adam Sandler kommer!


Bästa filmen i år var ju så klart Bridesmaids! Helt underbar. Å jag kände igen mig som fan i tjejen det typ handade om :P Underbar film. :)Haha! Roligaste tjejen! :D


Mer gnäll.. :P

Varför e det bara jag som fixar allting jämt, varför e det bara jag som kommer ihåg saker, varför e det jämt jag som e  snäll å förstående jämt, varför e det jämt jag som tycker synd om och tröstar, varför e det jämt jag som kommer ihåg födelsedagar å namnsdagar, varför e det jämt jag som köper presenter helt utan reason, varför e det jag som alltid måste fixa till allt när andra gör fel, varför e det jag som måste va trevlig jämt men alla får säga va fan som helst till mig??? Varför e det jämt jag som ska ställa upp, när ingen ställer upp på mig???
Hate being good. Jag kan inte hjälpa det. I was born this way! Men varför får jag aldrig nåt tillbaka???

Så, nu fick jag ur mig det också..Har aldrig kollat på Sex & the city förut. Tyckt att det varit en töntig serie.. Men nu på senare tid har jag fastnat för den..


En grej e konstig.. Jag blir inte pigg av kaffe.. Jag blir grötig i huvet liksom.. Trött å seg..Håll i er..
Kondom på sprayflaska! Jag e skeptisk..

Nu gäller det att hålla isär munsprayen och den nya kondomen Jolly Joe som kommer från Tyskland. Tanken bakom kondomen på sprayflaska var att den skulle sitta perfekt och kännas naturligt. Fast männen är misstänksamma.

För att kondomen ska sprayas på måste man stoppa in sin lem i flaskan, därefter sprayas det automatiskt ett tunt lager av latex från alla håll. Få män har vågat stoppa in sin penis i okända föremål, vilket förvånar forskarna.. :)

En klar nackdel är att den påsprayade kondomen tar för lång tid att torka, två till tre minuter.. Är ju så gott som halva samlagstiden..
Ska berätta en grej dårå om Apelsinjuice...


Apelsinjuice är ju typ pressad apelsin. För att den ska vara så god och nyttig som möjligt ska den drickas direkt! Problemet med juice är att fabrikanterna tänjer på begreppet färskt. De flesta juicer vi köper i butik är pressade direkt efter apelsinskörden. Saft och fruktkött separeras för att sedan fogas samman när den tappas på förpackning. Tills dess lagras den, efter att ha pastöriserats två gånger, på tank... Bäst-före-datum i butik kan vara satt till 11 månader senare. Sådan juice får inte kallas färskpressad, vare sig i USA, Storbritannien eller Frankrike. Men i Sverige går det finemang...
Brämhults nypressade juicer är ett bra alternativ till hemmapressad juice och den ska skickas ut till butikerna inom ett dygn efter pressning. God morgons nypressade och ICA's To-go, som dessutom är opastöriserad, är två andra bra alternativ.

 

God morgon har ett ekologiskt alternativ även om det inte är färskt i riktig bemärkelse..
Måste bara berätta om vaniljen också. Man ska inte köpa vanillinsocker..

Vaniljsocker innehåller mer och oftare vanillin än vanilj. Vanillin är ett högpotent aromämne som ofta framställs ur rötad granved istället för ur den dyrbarare vaniljorkidén. Somliga vaniljglassar innehåller endast något av dessa billiga aromämnen medan andra exklusivare glassar också har en viss mängd äkta vanilj, som frikostigt exponeras på förpackningen... En del fabrikanter försöker förvilla oss konsumenter med att kalla vanillin för vanilla i Sverige, samtidigt som det ju är det engelska ordet för vanilj.

 

 

 

 

 

 

 

Kakor blir så jäkla mycket godare om man bakar på det här istället! Å man behöver inte ha så mycket i. Typ hälften av det man brukar ha i.

 

 

 


 

 

"Néa, du luktar kebab å sockervadd!" - Solin

 

 

 


 

 

 

Jag för ett år sen. Blä. Ångest. Inga pengar, massa skulder, ingen mat, inget jobb.. Svagt psyke, csn krångla å jag försökte få hjälp av idiot-soc en månad, de ba: "Nä, lilla gumman, du hade för mycket på kontot för två månader sen, du borde klarat dig till nu" Mmm.. Eller hur.. Om jag hade 4000 på kontot två månader innan hur farao skulle jag klara mig på det på tre månader?? Å så pressen från AF hela tiden.. Nej uss!! Fy fan.

Mamma å mormor typ köpte mat till mig då så jag klara mig, å Jossan var amazing å hjälpte mig.. Men blä vilken ångest jag hade med panikattacker hit å dit... Men det gick bra.. Började jobba i Saltvik igen kort därefter.. Men det har varit kämpigt ändå.. E ju kanske inte så mycket bättre nu heller..

 

 


 

Och när du har rest dig

Vänd dig inte om

Finns ingen väg tillbaka

Varifrån du kom"

 

 


 

Jossans lilla damphund..

Hade sjukt rolig systerkväll med vin å karameller hemma hos Jossan för nåra månader sen. :) Vi hade fått låna ett Singstar å körde hela kvällen typ, stackars Jossans grannar. ;) Det var askul å jag körde tydligen på med "för mycket inlevelse"?? Vafan, ska det va så ska det va! Men efter ett tag fatta jag vad jag gjorde för "fel". Jag var för bra! :P Singstar går tydligen inte ut på att sjunga bäst.. Utan att pricka in texten exakt.. Å jag höll micken fel. Hur fult det låter spelar typ ingen roll tydligen. Kasst tycker jag! Jag ägde ju! Fast jag vann ju över Mima på låtarna "Never ever", "Wannabe" å "Zombie"! :PJossan skulle även färga håret på mig mitt i allt singstarande.. Vi skulle nog färgat det dagen innan som vi sa från början.. Då Jossan va nykter typ.. För resultatet blev inte okej.. :P Lite fläckar här å där, lite orange här å där... Men jag köpte en ny ask på morgonen efter så fick hon försöka rädda det...
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Tjohoo! Så jäkla härlig bild!
 

 

 

 

Néaaaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Å helt random.. Sjöhästen e väl ändå världens vackraste djur..? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har alltid velat ha en roddmaskin.. Men har aldrig blivit av att jag köpt nån.. Å nu har jag INTE råd.. Men längre fram kanske.. Den här var inte så dyr heller.

Har ju min motionshoj, men den står hos Jossan. Hon använder den inte så funderar på å ta hem den igen.. :P Har ju "förcyklat" mig på den liksom.. :P Men nu kanske det skulle funka igen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egentligen min enda önskan just nu.. Lugn å ro. Ett jobb jag kan gå till utan klump i magen,  komma hem i tid, promenera utan oro i mina tankar, sova gott om natten, vakna utan ångest, äta glass på söndagar utan å må dåligt.. Ordning å reda pengar på fredag liksom.. Just nu e det bara kaos. Inte bra för min svaga själ... Det är superjobbigt ibland när jag blir ensam.. Även om jag gillar å va ensam..

 

 

 


Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through..

 

 


 

 

 

 

 

Just nu e jag avundsjuk på denna tjej.. Hon lever det liv jag vill leva! Helt underbart! Så fin blogg:

Jonna

 

 

Mys.

 


 

 

 

Bästa Jenna M! Hon har så rätt! "Where is your hairbrush?!"

 

 

 

 


 

 

I told you, I was trouble
You know that I'm no good 


RSS 2.0