Gnällkärring..





Men jaaa... Vad trögt det går.. E fortfarande inte helt kry.. Jag e så less på detta!! Jag e så otroligt trött å slö.. Somnar bara rätt som det är.. Har varit dålig av å till i typ tre veckor nu..
Var till doktorn förra veckan.. Tog massa prover å så.. Hade inget blod typ. :P Eller de fick knappt ut nåt blod i alla fall.. Sköterskan höll på å trycka sönder mina fingrar.. Hon stack mig massa gånger.. Men det funka inte.. De fick lov å ta sänkan i alla fall.. Å jag har typ svart blod tydligen. :P


Fick inget penicillin i alla fall.. Fick ju penicillin för inte så längesen, så de ville inte ge mig nåt nu för jag kan typ bli immun.. Så jag fick typ gå hem å lägga mig å vänta på å bli bra.


Men nu e det väl okej i hals å öra i alla fall.. Jaaa ögonen med tror jag.. Men har ont i hjärtat igen.. :/ Har massa oro.. Ångest..
Jag lär försöka hinna gå ut mer å promenera typ. Men det e ju så jävla kallt!! Jag fryser jämt. Skitvinter å aldrig ta slut..






















Har funderingar nu igen på å flytta.. Här kan jag ju inte bo.. Men jag vill inte bo i Vansbro.. I alla fall inte i Vansbrohems kassa lägenheter. I så fall vill jag bo i Saltvikslägenheterna, men de e ju aldrig lediga.. Å de är för dyra.. Skulle ha gjort en deal med farfar.. Å kanske få bo där tills jag fått ordning på allt.. Bo i mitt gamla rum.. :)
Är drygt å jobba i Vansbro å bo i Järna när man inte har körkort.. Å varför har jag inte det??? För att ingen har tid å hjälpa mig å jag har inte alls råd heller.. Surt.. Min chef bara: "Jag lära dig sööööra bilen Niia, sen. När jag har mer tid, sen när min kompis hjälper mig jobba.."

Hmm.. Njaaa.. Tror inte det va.. :P




Knas å flytta längre bort nu i all fall när jag kanske har TVÅ jobb på G.. Å jag hoppas mest på det andra.. Jobba natt e nog min grej.. :) Att det ska va så svårt med allt...























Att en doft kan väcka så många minnen.. Mest dåliga faktiskt när jag tänker efter.. :/
Hittade min Puma-parfym i en gammal necessär.. Den luktar så jäkla gött.. :) Den är "Né-ig" :)
Men den läcker.. Molle brukar putta omkull den å få parfym på sig.. Så han luktar lika gott som matte! :P
























Så här gåre när lönen blir försenad.. Yoghurt å fattigmansmüsli = knäckebröd.. Funkar det med.. :)




















Varför ska den brödrosten jag vill ha kosta 2500 spänn??? Hmm.. Ja, ja.. Jag har hittat en annan rosa för 200 kr.. Kanske slår till å köper den.. Nån gång. Kom på att jag inte har nån brödrost när jag helt plötsligt ville rosta bröd hemma... Mamma har skrämt mig också å sagt att det e farligt å käka rostat bröd.. :P Men man behöver ju inte rosta så ofta! Sålde min brödrost till familjen Säljgård för 30 spänn för typ fem år sedan på min loppis.. :P Sen dess har jag inte haft nån brödrost.. :P Men jag har ju klarat mig fint utan. :)































...





I know that I, I don't have a chance 
to even feel the warm embrace that you can give
















Vad jag levde på när jag var sjuk... Whiskey å Dunderhonung..

















Å massa soppa..  :P























Molle e bra sällskap när man e sjuk. :)
*Hoppas matte aldrig blir frisk så hon kan va hemma å klappa på mig hela daaagarna*





















Massa bra film måste man ha också! :)























Hmm.. Sören tvingade på mig den nya mangochokladen.. Hmm.. Gillade inte.. Kom på att jag inte gillar mango alls.. Minuspoäng igen Marabou..

Ja, går ju sådär med å sluta äta godis.. Men hade glömt att jag köpt det för ett tag sen!! Fick ju loooov å äta upp den.. :P Men jag ska skärpa mig.. Svårt å stå emot när man e sjuk å svag.. :P





















Visst sa jag att jag var helt normal..?






















Så snygg säng!! :P Önskar mig! :) Fast den får inte plats i min futtiga lägenhet..
























Min gamla räääägörhoj.. :P




















Är dålig på å måla mig, kladda med ögonskugga å sånt.. Jag passar inte i det, ser bara dumt ut.. Men tänkte jag skulle prova Max Factors nya ögonskugga, Smokey eye effekt.
Är typ två tjocka pennor i en plasthylsa ur vilken man skruvar upp de två färgerna. Jag köpte den svarta, men det finns en hel radda med andra färger. Man får två färger i en förpackning, man behöver ingen borste utan kan enkelt ha den med i handväskan typ.

Men syns knappt att jag har nåt på ögonen.. Jag tyckte den var rätt kass.. Blev ju ingen färg av den mörka "kritan".. Eller så gjorde jag fel.. Man ska först använda den vita, sen den grå/svarta över å sen ska man typ gnugga ihop dem lite snyggt... Sen kan man också använda den mörka spetsigare kritan som typ en mjuk kajal att markera med.. Men funka inge bra..


Var väl säkert för feg med det mörka, men jag ville inte se ut som en emo-panda.. :P
Den kladdade ihop sig efter ett tag också, blev bara klumpar på ögonlocken.. Funkar säkert bra om man går å blundar hela dagen :P eller använder sån dära primer under..
Jag tror jag ger bort den här kassa sminkpennan till nån av småsystrarna.. Jag kommer inte använda den  igen..









Så här snygg trodde jag att jag skulle bli.. Så dära ball! ;P Men näää..























"It's Mufaaaasa, bitch!!"


































Bild från sommaren 2009.. Ja, faktiskt min roligaste sommar på typ 100 år.. :)



























Både jag å Jossan shopade sånna hära sov gott-skyltar på Konsum..

Men neeej, den sitter inte snett.. Det ser bara ut så..

Hmm.. Don't mind thö cat..























E fortfarande lite röd i ögonen.. Så otroligt störande..




























Det e coolt med hatt! Lär fixa en snygg hatt till våren! Då ska jag gå runt å va ball i den!










Då kommer jag bli coolare än Kate! :P






och Sienna!                       och Lindsay! :P






















 

Imorgon kväll blir det filmtajm hela kvällen! Ska se massa bra filmer bl a The Runaways! Som jag har längtat! Jag VET redan nu att den e bra. :)

 

 

 

 

Filmen handlar om 70-talsbandet the Runaways som bestod av endast tjejer. Kristen Stewart och Dakota Fanning har rollerna som Joan Jett och Cherie Currie..

Jag vill se den NU!!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln..







Blod, slem och tårar..

 

 

 

 

 

Hmm.. Nu går det åt fel håll igen.. Gillar inte. Det borde vända snart!

Har varit tungt de senaste veckorna.... Med tårar... Massa tårar.. :( Mycket som hände på en gång å jag e ju så jädra bölig av mig.. Tur jag har så fina vänner. Är sjukt nedstämd. Nu gnäller jag igen. Men det får jag. Det e MIN blogg!

 

Jag e toksjuk! Har aldrig varit så här dålig tror jag.. Blä.. Alla sjukdomar på en gång..

Det började med feber i början av förra veckan.. Jobbade ändå.. Sen vart det ännu värre på torsdagen.. Mitt högra öga började strejka.. Bara rann ur det, gjorde svinont.. Sen när jag kom hem var jag helt döö.. Gjorde så ont så jag kunde inte öppna ögat. Å har inflammation i örat med.. Hör knappt nåt på ena örat... Trodde huvet skulle sprängas. Typiskt mig å tro att jag ska dö direkt jag blir lite sjuk. :) Å min hals e typ förstörd.. Hostar å kraxar. Igår hostade jag upp typ blod å slem.. Aj, aj.. Skitäckligt, jag vet.. :P

"Man kan inte va prinsessa jämt, Néa" - Pappa

 

 

 

Fast nu e ögat mycket bättre.. Det såg så jädra läbbigt ut ett tag.. Är fortfarande tokröd å lite svullen..

 

Varning!! Snart äcklig ögon-bild! :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My evil eye.

 

Jag som skulle jobbat hela helgen.. :( Känns inte bra.. Men vad kan jag göra? Man kan ju inte ha en blind, döv, stum å yrande servitris på pizzerian heller...

Får se om jag vågar mig ut imorgon å köpa lite mat typ... Svårt å äta när jag har så jädra ont i halsen. Ska nog köpa lite mer stark skaldjurssoppa.. Å glass.. :P

Hoppas min lön kommer snart.. Försenad.. Jag är bitter.

 

Åååjj.. Jag har typ käkat upp en hel burk med honung nu.. Nalle Puh-varning..

 

 


 

 

 

 

 

 


 

Börjar bli lite rörigt i mitt huvud igen.. Inte bra. Många saker jag måste göra.. Å jag e sjukt trött.. Zombie.. En sak i taget.. Min kropp gillar inte mig..

 

Jag hatar snö. Jag vill cykla.

 

"Man e ingen riktig skoteråkare om man inte gillar snö, lilla Néa." - Surgubbe

 

Jo! Det e jag, men jag hatar snö!

 

 

 

 

 

 

 

 









Å jäklar vad 2010 sprang ifrån mig... Det var inget bra år det heller.. Inget blev som jag tänkt.. Det mesta var jobbigt.. Nu gnäller jag igen.. Förlåt Mister H! :)
Men 2011 e mitt år! Nu jävlar!

 

Åjj... Vi har ingen pizzabagare just nu i Saltvik.. Hüseyin har flyttat. Jag saknar honom.. :( "Sluta tänk Niiiia! Du blir bara lessen." Så sa han alltid när jag hade fastnat i nåt tänk å stod å stirra in i väggen typ.. :P


Om ni undrar varför jag e upp å klättrar i taket över baren ibland, så e det för att elektrikern som var dit för nåra veckor sen var lat å orkade inte sätta dit en strömbrytare på väggen till dimmern, så jag lär upp i taket om jag vill ändra lyset..
Bra där.. Livsfarligt ju!



 

 

Jag e förvirrad.. :(

BIG time!


 

 


 

 

 

 

 

 

 

Har köpt en present till Molle.. :)

Den var på REA å var skitbillig, mamma! :P Så det e lungt.. :P

Å det var ju rätt färger å allt! Passar skitbra hemma hos mig! Kanske Molle låter bli å klösa på soffan.. Han fattade ju inte den förra klösbrädan.. Den får Jossans misse Ting ta istället..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förrförra fredagen var syster Milia å hälsade på! :)

Var ju tänkt att hon skulle "praktisera" på jobbet med mig.. Men hon ooorkade inte.. :P Hon hängde i baren å höll mig sällskap när jag jobbade istället.. :P

 

Löve you Madame Mim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillar mina nya glas! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bästa Pippi i min "Walk in closet" :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemma hos Jossan...

Systrarna Deg får skärpa till sig med sina matvanor tror jag... :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jossan kan det här med å slå in paket! :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My äääss..

Å vad jag inte gillar å ha jeans.. Men vad gör man när man inte har nåt annat rent..  Lär tvätta igen snart.. Å så lär jag gå igenom mina kläder i den stora garderoben.. E kaos där.. Gillar inte kaos..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag på Jessicas partaj för 6-7 år sen. Har knyckt en hatt å ett ölglas..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjuuuk Néa..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molle å Néa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molle ja.. Han har varit skitdryg nu när jag varit hemma å varit sjuk.. :P Stökat till å bara tokat runt å stört å retat mig..

Bara förstööör..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tadaaa.. Har hittat två nya läppstift.. Isadora har ju typ slutat göra mitt favvoläppstift.. :( Letar efter ett typ likadant, men verkar vara omöjligt å hitta nåt.. Nu har jag i alla fall hittat två som är "okej", ett i färgen "Myth" å ett "Viva glam Lady Gaga".

 

 

 

 

 

 

 

 

Viva Glam är MAC's AIDS-fond, där varenda krona från varje sålt Viva Glam-läppstift går direkt till att hjälpa personer över hela världen som har drabbats av HIV/AIDS. Så jag e en snällning jag! :P




















 

Jag vill bo hääär! :P Vill ha ett rosa hus! :P

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bäste Thor-Björn för massa somrar sedan..

 

 

Monica: "Men ååjj, det skulle vart svanar i sjön ju! Så fint det skulle vart.."

Thor-Björn: "Hä behövs int!" *RAAAAP*

Polis-Ola: "Fan, det e sååå vackert här.."

Palma: "Asch.. Nu sjunger vi istället! ♫ Vad gör vi nooo lille doooo! ♫ Kolla! Till det huset har jag kört ett kök en gång!"

Monica: "Titta de har hästar i sjön! På ön där! Fiiint!

Norska Arne: "Ja, Monica.. Det e sjöhästar.."

 

 

 

Å vad jag saknar.. :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tönt-Néa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stina å Emil hälsade på mig. :)

*Hihi, nu har jag tant Néas nycklar, nu kan jag komma hit å käka godis när jag vill!*

 

 

 

 

 

*Jag tar Néas mobil med mig hem också! Seee ya'!*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snygg.. Fast ändå inte.. Eller jo.. Men nee.. Jag vet inte.. Nej! Asch, det e inte min stil! Eller..?

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Förresten fattar jag inte grejen med Ajfååån... Hmm.. Jag e rätt anti Iphone.. Så jäkla onödig å dyr grej.. :) Kommer aldrig köpa..

 

Jag gillar min fina lilla Jalou-mobil. Med spegel i..  :P

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Jag e inte galen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaaaa.. Jag älskar Disney-filmer!! Å jag vill se den här! :P

Vill nån gå på tönt-bio med mig?? :)

 

 


 

 

 

 

 

 

Ja, det e helt jävla idiotiskt.. Hur folk fungerar i huvet..

Eller inte fungerar..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NU JÄVLAR SKA JAG BÖRJA ÄTA MER FRUKT!! Å ALDRIG ÄTA GODIS MER!! Bara ibland..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I'm a Scorpio. What's your excuse..?













 

Vi gillar Jenna :)

 

 

 

 


 

 

I keep dancing on my own..

 

 


 


RSS 2.0