Just give me a reason..

 
 
 
 
 
 
Upp å ner som vanligt. Men thät's life å det e bara å hänga med. Men trögt gåre.. Å det mesta går emot mig heeela tiden.. Är sjukt less. Jag försöker verkligen göra nåt åt allt som e knas, men jag pallar inte med hela tiden. Rätt som det e vänder humöret å allt blir pannkaka. Då e det bara å falla å sen börja om.. Känns som jag har gröt i huvet just nu, min hjärna har tagit semester från mig liksom.. Ena stunden är jag glad å lite mer positiv. Sen i nästa e det bara stopp.. Det blir bara mörker.. Gammalt som kommer upp å jag hamnar i fel tänk. Är helt off å gör dumma saker..

 
 
Har inte lika ont i kroppen nu i alla fall. Är inte lika öm nu som jag varit en längre tid. Kroppen har bara bråkat med mig nu ett tag. Men är lugnare nu.. Nu vet jag varför jag har haft ont å så. Skönt att det släppt.. Jag måste försöka ta det lugnt.. Sova bra. Blir nog bra om ett tag.. Man kan ju hoppas i alla fall.. Är förundrad över hur kroppen reagerar å säger ifrån när det inte går mer..
 
Så har jag nog fastnat lite i godisfällan igen.. Får skärpa mig nu. Dumma jul! Köper godis när jag e stressad å bara trycker i mig utan å tänka.. Jädra tröstätande! Dumma, dumma mig. Nej, Skärpning! Jag tycker ju inte ens om godis egentligen! Detta e mitt knark.. Nej, dags å köpa hem massa morötter!
 Det här med socker å förkylningar måste ha nåt samband av nåt slag... Perioder när jag inte käkar godis då brukar jag aldrig bli förkyld, men när jag äter socker å sånt shit så blir jag jätteofta förkyld. Nej fy tusan! No more jävla sugar!!
Lugn å ro, morötter å vatten! Det e mitt nya liv det! :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skulle varit till Leksand till veterinären med missen Jomin men är omöjligt å ragga till sig skjuts dit.. Tar mig ju inte dit själv.. Vet inte hur jag ska göra.. Är jättelessen å orolig. Jomin har fått ett så fult sår på halsen å jag blir orolig att det är nåt annat än ett vanligt sår.. Lär boka ny tid så fort som möjligt i alla fall.. Hittar ingen som kan åka med mig dit.. Finns ju ingen veterinär här i byn som e nåt å ha.. Surt. Vill jag bara att de kollar Jomin å att det inte e nåt större knas så jag kan sluta vara orolig över det värsta.. Jomin e den underbaraste katt man kan ha. Han är verkligen speciell. Han kom till mig när det var som jobbigast i livet, å med honom spinnande med mig överallt blev allting lättare. Är så rädd för att jag ska få lov att ta bort honom, jag skulle bli så förstörd om jag skulle få lov att göra det nu... Å jag vill bara hans bästa.. Hoppas att det "bara" är ett stort sår å inget annat skit han har..
  Sånna här gånger blir jag så arg på mig själv för att jag inte har tagit nåt körkort. Då hade det inte varit nåt problem att bara åka iväg. Är så jäkla låst å beroende av andra hela tiden.. Kan inte göra nåt jag vill! Att jag aldrig tagit körkort har ju faktiskt sina anledningar å olika problem i livet. Men jag blir så arg på mig själv å känner mig helt kass å värdelös för att jag fortfarande inte har tagit det.. Men det har ju varit nåt jävla skit å elände hela tiden..
Nu e det ju på g å börja med allt det där.. Men just nu e det skit..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åhh, tänk om man fick ha ett sånt här mysigt sovrum :) Sååå mysigt! Skulle fixat å trixat hemma men jag hinner inte med liksom. Vill måla hallspegeln å nattygsbordet.. Har färg å allt jag behöver, men jag tar mig inte för nånting just nu.. Så vill jag fixa bänken i köket. Det har jag också grejer till. Bara å kleta fast plasten! Men jag måste va själv å ostressad när jag gör det.. ;P
 
Å jag har hittat värsta snygga överdraget till bäddsoffan i gästrummet. Å jag vill få bort allt skrot som ska slängas som bara ligger i högar.. Blir galen av att se det varje dag. Blä! Ser ut som att det bor värsta lodisarna här hemma! Så vill jag hänga upp lite fler tavlor, få ut garderoben som vi inte skulle ha ändå, å få upp sänglamporna nån gång.. Men det e ju så mycket annat jag lär fixa med i första hand.. Inge roligt å hålla på själv å trixa heller.. Just nu har jag typ tappat all inspiration. All mening med allt. Det jag behöver e sömn å nåra få dagars lugn å ro.. Har ju typ inte haft semester på tre år.. Jag e kaos. Just nu känner jag mig helt grötig i huvet å fattar inte vad som händer med nånting. Jag bara hänger med å bryr mig inte om nåt riktigt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vore fint å ha nåra sånna här hyllor till vårat sovrum, det skulle nog bli tjusigt! Men ingen tv hoppas jag. Är anti tv i sovrummet! Tv i sovrummet tror jag inte på! Å jag fattar inte grejen med det.. Det räcker väl men EN tv! Så tror jag också att tvn väl kan bli en riktig lustdödare. :P I sovrum ska man mysa å sova! Inte kolla tv å käka knäckebrö! Word! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma!!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Yes! Fick upp gardinstänger å gardiner i gästrummet till slut! :P All by myself utan strul med min balla skruvdragare. :P Men knasigt att alla svarta gardiner jag har e pyttemycket för korta.. Knas. Å störande för en perfektionist som mig. Men hoppas på att kunna ta en liten tur till Rusta nån dag om jag får va ledig snart..
Sen e det bara ett överdrag från Ellos till bäddsoffan i gästrummet också som får beställas lite längre fram när det finns mer pengar. Är lite knapert nu.. Men det kommer bli så fint sen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sköna sängen! Men lär måla det andra nattygsbordet snart asså.. Kan ju inte ha ett svart å ett träfärgat heller! Inte okej! :P Sen ska garderoben bort. Å sen ska jag försöka få tavlan flyttad till väggen bredvid så kanske man kan få upp sänglamporna på väggen nån gång.. Men vi e lite oense hur de ska sitta tror jag.. E väl därför de inte kommit upp.. Å jag har funderat på om det e bättre å leta tag på nå lampor man kan ha på nattygsbordet istället.. Slipper vi slåss om hur de ska sitta :P Å så slipper vi hål i väggen.. Men, men.. Vi får vänta å se. Jag får så mycket idéer. :) Det gäller ju att ta alllt vid rätt tillfälle å dundra på med kvinnlig övertalningslist å så.. ;) Så skulle det ju varit snyggt med en sänggavel också. Men det dröjer nog..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gardinerna i sovrummet! Kolla mina fina domherrar i fönstret! :) Å mina fina ljuslyktor. Mysigt å tända dem å sen ligga å läsa på sängen med missen bredvid.. :) Men ååååj vad element e fula! Å ja, jag gillar stjärnor :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina balla Kalle-hörlurar! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diggar mammas fulknep med orkidéerna, så jag gjorde likadant. Köpte tygorkidéer å petade ner i krukan i väntan på att de riktiga ska slå ut igen.. :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julbak med Néa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tråkigt marcipangodis å knäck. Gjorde Lailas knäck med vaniljstång å smör i. Slängde nog i en lite för stor klick smör... Men de blev bra ändå. :) Var då  bara en kvar i asken när jag skulle ta nåra.. :P Tar det som ett bra betyg-.. :) Men asså detta fenomen med grabbar som käkar upp allt man har å sen ofta lämnar EN bit, eller EN skvätt, eller En kant på nånting.. A tack. Det var ju...snällt..? :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Provar kläder innan vi drog iväg på julbordet med BPR.. Blev dock inte den här klänningen, eftersom den färgade av sig??? Var helt svart när jag tog av mig den! Svart om händerna så det var svarta händer på allt hemma som jag knappt fick bort sen.. Inte okej. Så jag fick ta min reservklänning! Plan B. Som typ såg likadan ut :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag på julafton i röda klänningen. Fick lov å beställa hem en ny mindre. Den jag skicka efter först var för stor. Såg helt galet ut på mig.. Knas att ha storlek 32, men e svårt med storlekar å man undrar om en del storlekar på kläder verkligen stämmer..
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Systrar å kusiner i baren på jobbet. Värsta roliga idéen jag kom på men så kunde jag inte hänga med å käka själv sen i alla fall.. Men de kom till mig på jobbet sen efter de käkat. Å vi blandade drinkar efter jag slutat mitt pass på jobbet. Sen drog vi till Lena en vända. Så kul! Vi planerar en liten syster/kusinträff vid påsk igen å då hoppas jag att kusin Sara kan va med också! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Blake Lively, min nya idol. Löve her hair å hennes stil! Får se om jag får till nån sån färg på håret sen.. Går ju inge bra för mig då mitt hår e för ljust å blekt.. Får typ fortsätta låta det växa ut som jag har gjort ett tag.. Törs inte göra nåt med det nu. Nog e det bra snyggt med jätteljust hår men jag har ju hellre hår i en lite tråkigare å snällare färg ett tag nu, än att jag har det där ljusa tunna spretet åt alla håll.. Håret e mycket starkare efter att jag slutade med den där mördarblekningen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julianne Hough e också en av mina favvosar. Snygg stil hon har! Hon har så snygg frisyr nu! Så hära vill jag ha håret! Kanske liiite längre, men färgen e snygg!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ute på promenix i finväder! Jag måste ut å gå minst en gång om dagen. Annars blir jag orolig å rastlös, knäpp i huvet. Jag lär samla ihop tankar å lugna ner mig med en skön promenad. Annars blir jag tokig..
 
 
 
 
 
 
 
I lurarna spelas såklart Meduza, Elvis, mycket gammal å lite ny musik. :P
Britney e ju bästa promenadmusiken! Typ om man e ute å går i skogen när ingen ser eller störs av en, kan man digga med i Britneylåtarna å rocka lös. :P
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jahapp. Då var det dags å börja övningsköra då.. :P Gå kurs å fixa med papper å skit först.. Snälla Christina ska tydligen hjälpa mig med det där. Så otroligt snällt! :) E ju liksom på tiden å ta körkort.. E ju snart 30 bast va fan! Men jag förstår inte hur det ska gå till bara. :P Det svåraste för mig när jag ska börja köra kommer va att hitta dit jag ska.. Nada lokalsinne. På riktigt. Köra vilse varje dag liksom.. Aja. Det lär väl lösa sig på nåt vis..
 
 
 
 
 
 

 
 
Det kommer tydligen flytta in en hårig liten kille till oss till våren.. Får se hur det går med Molle å allt.. Har lånat massa böcker på bibblan. Jag kan typ nada om hundar.. Trodde aldrig att jag nånsin skulle bli med hund. Jag e ingen hundmänniska liksom..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nej, försöka sova lite nu.. Sliten tös.. Gonatt!
 
 


RSS 2.0