Livet suger, så sug tillbaka..

Hmm... Kom på att jag inte bloggat nåt sen april typ.. Visste att det var ett tag sen, men inte att det var såååå längesen.. Jag har inte haft ro å sitta å hålla på med detta.. Vet inte varför.. Men nu har syrrorna tjatat på mig om att jag borde blogga så jag börjar nu igen.. :) Skriver väl bara massa onödigt shit, men det gör ju alla bloggare..Lite kaos...
Allt är ganska rörigt i min skalle egentligen.. Mitt humör går upp å ner hela tiden som en berg å dalbana.. Vet inte hur det blir med nånting.. Ena stunden mår man underbart bra, sen rasar man rätt ner igen å  man känner sig sjukt osäker på allting å inget går som man vill... Får ingen ordning liksom.. Ingen ro. Kan bli så sjukt arg å förtvivlad rätt som det är.. Humöret vänder på en sekund. Men det är väl bra att all ilska kommer ut.. Men den borde inte vara där..

Är så konstigt. Blir så direkt jag är ensam.. Jag har jobbat så mycket en period nu att jag blivit van att ha folk omkring mig hela, glömmer alla tråkiga å jobbiga saker då, sen när jag blir ensam vet jag inte hur jag ska göra med mig själv.. Jag gillar å va ensam, men nuförtiden blir det jobbigt... Jag blir rastlös å känner mig illamående.. Jag vill inte må så här när jag egentligen borde vara glad.. Varför e jag så krånglig..?
Ibland känns det som jag är på rätt väg, men lika fort försvinner den känslan å jag är nere på botten igen. Helt sjukt svårt det är att komma upp denna gång..

Jag är inte så här tråkig egentligen.. :) Men jag kommer liksom inte ur detta.. :/

 


Men jag behöver vara ensam också.. Många som inte förstår varför.. :) Jag behöver min egna tid när det varit mycket ett tag. Alla tankar å intryck måste landa i mig liksom.. Det kanske e konstigt, jag vet inte.. Men så funkar jag.. Även om jag tycker om er vill jag vara med mig själv, jag kvävs annars..

Å jag får inte tala med den å jag får inte prata med den, den e inte bra, den gör si den gör så, den har vart med den å den å den ska du inte vara med å den har tagit det å håll dig därifrån..  Åj, folk snackar så mycket skit å tror saker hit å dit å hittar på saker å antar å sprider vidare.. Jag blir så trött på folk iband.. Hur de orkar hålla på.. Jag pallar inte sånt. Sånna människor. Blä.  :)

 

Men som en vän sa förut:"De är avundsjuka på dig Néa å de vet inte vart de har dig. Du går bara runt å är underbar Néa bara, å det stör folk, så de hittar på rykten å vill trycka ner dig. För de förstår inte vad Néa är. Du har ett hjärta av guld, å det stör folk med plasthjärtan.."

Haha! :) Fint sagt tycker jag. :)

 

 

 

 

Nog med gnäll nu.. :)

 

 

 

 

 

 


 


 


Mysigt hemma hos mig!  Fasters gamla soffa, bordet har jag fått av Mait, lampan har Tessan fixat åt mig! Tack!
Mattan e lila men den ser svart ut. :P I löve it!


Önskar jag hade en övervåning så jag kunde haft en så här snygg trapp! :P
Så snyggt! Löööve it! Funderar på å måla om luckorna hemma i köket faktiskt.. :P Även om jag inte kommer bo här forever.. Jag hatar färgen som är på luckorna nu! Passar inte med det gröna (!!!) väggarna.. Vill tapetsera om också! Köket e ju inte så stort så det e ju gjort på ett kick! Jag vill ha en varm ljus ljus ljus syrenlila tapet typ!
Cool hylla å ha i köket! :P
Provat Fias korsett.. Skulle köpt den av henne om den inte varit för stor.. :/ Den ramlar av mig! Tråkigt, tråkigt.. För den e jättefiiin! Men det var inte meningen att det skulle bli vi. :) Nån annan tjej får köpa den av Fia..
 

 

Molles nya "kattsand". :) Skitbra!! Är mycket bättre än vanlig kattsand. Jag slipper all jäkla sand överallt i lägenheten! :) Fast nu krånglar Molle på andra sätt i stället.. Lär fixa det..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

I died a houndred times.. :(

R.I.P beautiful Amy..

 

Amy Winehouse dog i ett anfall orsakat av hennes alkolholavvänjning.
"Allt Amy gjorde, gjorde hon till överdrift. Hon drack för hårt och hon gick på alltför hård avvänjning", säger Amys pappa Mitch

 

Tragiskt är det..

 

 

 


 

 

 

 

 

Underbart det var å få gå å lyssna å se Dolly Parton i Globen nu i slutet av Augusti med syrran å pappa! Shit!! När hon struttade ut på scen blev man ju helt salig! Hela jag ba: "AAHH Lyckorus!!" Man blev ju helt bölig! Asballt var det! Hon har ju alltid varit värsta idolen för mig! Sen jag var plutteliten!

Ja, jag var ju ett sånt där konstigt barn som satt å lyssna på LP-skivor å gjorde blandband med typ Dolly, Lili & Susie, Elvis, Magnus Uggla, WASP å Black sabbath å massa sånt när alla andra barn var ute å lekte, spelade fotboll, åkte pulka, gick på ridskola hade barbiedockor å så.. Jag hade EN barbiedocka! Petra! Hon hade inga ben, för de hade jag brutit av för hon fick inte plats i min superhäftiga Corvette annars! :P

 

 

 

 

 

 

 

Köpte alldeles för mycket saker i Merchandise-stället... Vi var smarta å handlade innan konserten började. Skulle vi slippa trängas efterråt tänkte vi.. Jossan köpte ett linne åt mig. Jag köpte en t-shirt, en munkjacka, en fin mugg å sen gick jag tillbaka till stället efterkonserten i alla fall å slogs om det sista örngottet de hade.. Å jag fick det!! Jag norpade åt mig det sista! Fan va jag slogs för det! Jag var ju fan farlig!! :P Gubben bakom mig blev så jäkla sur. :) Men va fan!! Jag körde bitch-stilen! Jag skulle ha örngottet! Å jag fick det! :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min fina t-shirt jag köpte dårå..

 

 

 

 

 

 

 

 

Linnet som Jossan köpte åt mig (???)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Fick ett plötsligt infall å köpte massa rökelse av en flummig dam när jag var på marknad i Rättvik i våras..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köpte en sån här rökelseaskgrej också. Det ryker så mysigt ur den :P Löve it!

 


 

 


 

Ska göra en tatuering på torsdag. :) Så här som på bilden. Fast en annan text. En lite hemlig text än så länge.. :P Är en text från en Dolly-låt som jag funderat över i flera år.. Det blir ballt! And sooo me!

 

 

 


 

 


 

 

Gaahhh!! Jag vill också gå på skolbal! Ni som går ut nästa år hör av er till mig! :P Tjej eller kille spelar ingen roll bara jag får va med å ha fin klänning på mig! :P I'll pay! Jag fick aldrig gå på nån bal!!

Har redan sett ut klänning jag ska ha! Så snygg!!! :D

 

 

 

 

Kolla ba! Apsnygg!

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Ett av mina fina vinglas! Jag har blivit en vindam.. :) Förut hatade jag vin. Nu ba I löööve it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nelly, I loove you! Blev helt kär i dessa klänningar. Å så billiga! :P

Japp. Jag har båda. :P

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

VAD VILL DU HELST HA NU?: En kyss

VAD ÄR DET GALNASTE DU NÅGONSIN GJORT?: Det vågar jag inte berätta.. Då hamnar jag i fängelse typ.. :P

SAKNAR DU NÅGON NU?: Ja, mamma.

NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT?: Var nog Dolly Parton-linnet Jossan köpte till mig av nån anledning..
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN?: Hmm.. Lördagen ska jag va lite valpvakt sen har jag ingen aning.. Skrota runt bara..
VAD GÖR DU JUST NU?: dricker te å filosoferar..

NÄR KRÄKTES DU SENAST?: Hmmm.. Minns inte..
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT?: Maskar!! :P Å bostadslösa sniglar!!
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV?: Breaking news med Filip & Fredrik
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN?: musik, film
VAD ÄR ATTRAKTIVT PÅ MOTSATTA KÖNET?: Armar
. :) Som kan hålla om å krama mig när jag e lessen! :)

VAR GÖR DET ONDAST JUST NU?: I hjärtat å i foten..

VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG?: Elin med snygga svarta håret!

VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU?: Jordgubb
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR?: 2009. För jag kom ur ett knasigt betéende å mådde rätt okej, var ut på mycket roligt. :)  Men det var också det jobbigaste året ääävör...

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ja, ni kanske undrar vad som hänt här.. Jo, jag ska biiiirettttaaa...

Höll ju på å samla massa streckkoder så jag skulle få ett par mysbyxor från OLW.. Tiden drog iväg å jag hann inte käka så mycket snacks..

Jag köpte ialla fall massa snackspåsar å klippte ur streckkoderna, tejpade ihop påsarna igen å skickade iväg koderna till OLW! :P

Nej, jag e inte riktig i huvet..

 

Byxorna hade sålts slut ändå, så jag fick vänta hela sommaren på nya brallor de höll på å fixa, å när de kom var de inte svarta som på bilden!! De var BRUNA!! Dåligt dåligt!!

Besviken.

 

 


 

 

 

 

 

Systrarna Jonssons hojar in Äppelboooo. Milias e häftig med massa gula prickar som jag målat. Jossans rosa har jag också målat.. :)

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Asgod milkshake på Järna marknad i somras..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krångel det blev med dessa skor.. Blev nå fel å jag fick lov å beställa om.. Tog en storlek större än jag normalt har för typ alla omdömen på sidan visade att typ alla beställt en storlek större för de var jäkligt små i storleken.. Å det var tur att jag gjorde det för skorna e pyttesmå i storleken! :)

 

 

 

 

 

 

Tadaaaa.. :P

 

 

 

 

 

Men jo.. Förstörda efter EN partykväll! Typiskt! Folk säger att jag trilla i en stentrapp.. Jag hävdar att det var nån bitch som fällde mig! Å faktiskt! Så va mina byxor trasiga å ville ramla av mig hela tiden. Inte konstigt att jag tippa i så fall!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ready for party!

 

 

 

 

 

 

Thö outfit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köpte ett fint armband när jag var till Mora med mormor på lite shopping för ett tag sen. :)

 

 


 


 

 


 

Förstå mig..

 

 

 

Dystymi är..

Det är en depressiv sjukdom som få känner till, vid sidan om den egentliga depressionen. Livet är för det mesta grått och trist. Man blir med tiden så van vid tungsinnet att man till slut tror att livet är sådant. Tungsinnet avlöses av kortare perioder av bättre humör, men dessa blir aldrig långvariga. Ångesten och nedstämdheten kommer alltid tillbaka. Skolan, arbetet eller föreningslivet upplevs ofta som ett krav utan glädje.

Dystymi uppvisar stora likheter med depression, men skillnader finns. Man kan beskriva sjukdomen som en "utspädd depression". Den blir sällan lika djup och förlamande som en egentlig depression, men desto mer långvarig.

Dystymi heter också kronisk depression och som namnet antyder har man sjukdomen under lång tid. Dystymiker kan få så kallad dubbel depression, det vill säga depression och dystymi samtidigt. Då går det inte att skilja dystymi från egentlig depression.

Dystymi ger i sin tur andra besvär. Ofta har man besvär av social fobi. Att vistas bland folk kan upplevas besvärligt. Det är också vanligt med diverse psykosomatiska besvär som magont eller huvudvärk. Till skillnad från en egentlig depression kan stämningsläget höjas om något roligt eller engagerande händer.

Denna dystra beskrivning till trots är prognosen god att du kan bli relativt besvärsfri om du söker professionell hjälp. De vanligaste behandlingarna är psykologsamtal och antidepressiva läkemedel.Jag går inte på psykiatrin längre. Den e tyvärr kass här i byn och hjälpte mig inte ett dyft.. Å jag gick verkligen där länge, men inget blev bättre.. Jag fick bara måla på en vägg bredvid bårhuset.. Det gav ju mycket.. Not.

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

"I'm pretty, but I'm not beautiful

I sin, but I'm not the devil

I'm good, but I'm not an angel"

- Marilyn Monroe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niiiiia..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så typiskt mig.. Byxor jag köpte för 6 år sen.. Prislappen sitter kvar.. Aldrig använt. Jag e hopplös jag.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte bort att kramas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

So, so what? I'm still a NéaStar..

 

 


 

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort


RSS 2.0