Ja, jag vet inte...

 

 

Har nyss betalat alla räkningar.. Nu känns det lite lättare.. Lite oro i min kropp har försvunnit.. Men väntar ändå på mina pengar från Försäkringskassan.. Arbetsförmedlingen har ju sabbat igen och skickat in min blankett till Försäkringskassan för sent.. Postlådan hade ju "semester"...

 

Blir en till snål månad för mig.. Nästa ska väl vara lite bättre. Fy fan för detta krångel. Har massa jobb jag ska söka också.. Har en hel bunt till som Arbetsförmedlingen skickat.. Sjukt. Hoppas Ralf svarar på mitt mail snart.. Så jag får nån klarhet i nåt.. Ralf e bra, men ingenting omkring honom funkar liksom... Alla andra på Arbetsförmedlingen sabbar för mig.. Å han fixar till det.. De har ju bra koll på Arbetsförmedlingen... Eller hur..?

 

Är på dagiset och jobbar hela dagarna, men ska ändå leta 20 jobb om dagen?? Vart e den tiden jag ska ha till det? Om jag slutar jobba typ kl 18.00?

 

Vill slippa denna oro nån gång..

När ska man få slappna av?

Jag är helt grå.. Autopilot..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med håret åt alla håll..  Ingen ordning. Ja, ja.. Det e bara hår..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molle å jag somnade i soffan igår eftermiddag.. Mys. Å jag har bakat så jag har tydligen spillt mjöl på mig, ser jag nu.. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poppade popcorn på riktigt igår..  I kastrull! Inte ofta man gör det.. :) Blir ju mycket godare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har äntligen hittat en liten plats till min tavla. :) Där hänger hon bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej, det är inte hemma hos mig tyvärr.... Men skulle kunna ha varit! :P Så snyggt!!

 

 

 

 

 

BettyBoom

 

 

 

 

 

 

 

 

"What would McGyver do..?

Tragiska kylen dagen innan lönen... Har ju handlat lite nu i alla fall.. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild för ett år sedan.. Den ger mig bara ångest.. Blä. Mådde skit.. Värsta tiden i mitt lilla liv.. Kommer aldrig må så kasst igen. Har jag lovat mig själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förra årets cruising i Vansbro! :P Russinfolk. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slängde ihop en kaka för några dagar sen. Hade i lite vad som helst. "Man tager vad man haver".. Blev ganska okej.

 

 

 

 

Ful men god. Som jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har finaste äggkoppen! Det är ju så gott med kokt ägg på morgonen! :) Å så är det nyttigt! Fast man hinner ju aldrig koka ägg om morgnarna i veckorna, men på helgerna! Eller så kan man göra som mamma och koka ägg kvällen före.

Heidi Klum har alltid kokta ägg i kylen.. Ifall hon blir sugen på godis så tar hon ett ägg istället! Å så går suget över.. Smart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snart dags för syskonträff! Vaniljvin å karameller! Längtar..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, det är min misse.. Mästerkatten Jomin.. Och ja, han e från Tretjärn.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa projekt..

Ska måla den här bokhyllan. Svart. Funderade ett tag på att måla den både svart och lila.. Men jag orkar inte krångla.. :)  Dyrt å köpa massa färg.. Sen har jag en hemlig cykel också som ska målas.. Har inte bestämt vilken färg än bara..  Den e grön å hemsk nu.. Tror kanske den blir babyblå eller nåt.. Nån som har nåt förslag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag längtar till hösten.. Älskar hösten.. Då får man ha mössa på sig! Så får man sitta inne å mysa också. Alla normala människor börjar jobba igen.. Går inte går runt å ler å e så glada hela tiden! :) Blir ju så avis på alla glada semestermänniskor som glider runt i solen.. Jag vet.. Klart de är värda å vara lediga.. De jobbar ju hela året! Men det känns orättvist!! Jag skulle också vilja ha en riktig semester nån gång i mitt liv.. Inte jobba när de andra e lediga.. Jag vill också göra ingenting å få betalt.. Koppla av.. Grilla kött å dricka öl med pojkvän.. Hmm.. Fast nu äter jag ju inte kött.. Å jag askyr öl... Å jag har ingen pojkvän.. Så det kanske kvittar det där med semester..?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Undrar vart mina True Blood-flaskor tog vägen.. Är väl DHL som krånglar med mig igen säkert! Segproppar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jättebra låt.. Xavier har så skön röst.

 

 

 

Ne, nu ska jag ta en dusch å sen slappa resten av dagen.. Kanske blir en kvällspromenad sen.. Kanske.

 

 

Ost.

 

 


Hyllorna är hemma!

 

Jobbat en vecka på Mossebo. "På riktigt". Gött med riktig lön. Klarar jag mig ett tag till.. :) Blev kvar i Vansbro hos Jossan så länge i fredags så jag sov kvar där. Shit vad trött jag var då!! Försökte kolla på Mupparna, men huvet bara nickade hela tiden.. Hehe.. På lördag tyckte farfar att vi skulle köra hem mina hyllor som jag målat. Snällt att han hjälpte mig. Så gött å äntligen få hem de där hyllorna.

 

Lillebror å Fia hälsade på mig igår.. Tråkigt att jag e fattiglapp å typ lever på havregryn å socker och inte kunde bjuda på nåt gott! Får bli en annan gång..

Är ju dags för "syskonträff" snart.. Har vi haft nåra gånger, men det var jäkligt längesen nu..

 

På tisdag får jag lön!! Äntligen! Betala tokmycket räkningar å handla lite mat.. Får se hur mycket, jag menar lite, det blir kvar av lönen.. Blev ju massa krångel med min lön den här månaden.. Min lönelista försvann å jag hade inte skrivit upp hur jag jobbat nån annanstans.. Blev ju så rörigt när caféet stängde rätt som det var.. Hittade listan till slut. På Fredrikas kontor. Så det löste sig som tur var.. Anna å Anki e så snälla som hjälpte mig :) Tänk att det finns snälla människor också! Inte bara dumma. Jag saknar dem ! :) Var så kul å jobba med dem! :(

Men vi träffas i december igen. Då ska vi på Björn Skifs i Leksand! Christina följer också med! Så roligt!! Vilket gäng! :) Längtar som fan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmm.. Jag vet inte vad jag tycker om denna mysdress som helt plötsligt alla ska ha.. Kostar runt 1000 spänn. Ser ju jättemysigt ut, men vill man gå runt å se ut som en jättebebis?? Ja, kanske.. :P Nääää, kanske inte.. Knasigt att folk har de på sig när de typ e ute å handlar.. Stadsbor.. Men man får se ut som man vill!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemlig tös på dagiset. Jättego tjej. Med coolaste haklappen!

 

 

 

 

 

 

 

Jag jobbar... :P

 

 

 

 

 

 

 

Farfar kan göra fina stolar. :)

 

 

 

 

 

 

 

Mina hyllor e klara! Nu slipper jag ha filmerna på golvet! :)

 

 

 

 

 

 

En jädra salig blandning..

 

 

 

 


 

 

 

 

Cupcake! Egentligen var den en present.. Men jag behöll den själv! :P Köpt på Hjärtats Rum i Dala-Järna.

Hjärtats Rum Blogg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min coola tröja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har bytt gardiner.. Men kom på att jag behöver ett strykjärn... :) Får köpa det sen nån gång..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Me and Anna Skipper! :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag å Jossan var till Lena å kollade på kläder i fredags. Hittade några fina t-shirtar. Jossan hittade fler kläder än mig som vanligt. Men jag har ju så jäkla mycket kläder redan! Marina (tremänning), Henke å lilla Juelina var där under helgen.. Juelina ville iiiinte sova. Hon ville titta på Tant Néa å Tant Jossan. Så söt! Vi ville ta med henne hem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild på farmor jag lånat av farfar. Coolaste busschauffören ääävööör..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Jossans lägenhet. Åskan tog ju Jossans nya tv.. :P Därför hon har den lilla brevid å tittar på istället..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill ju åka å kolla på Ozzy i Oktober.. Men ingen jäkel vill ju följa med mig!! Boring, boring, boring..

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftersom det inte går å bädda in typ nån av spice girls videor på youtube så lägger jag in en länk till videon istället.. Snyggaste videon med Spice Girls! Löve it!

 

Say you'll be there - Spice Girls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har någon sett denna pojke nånstans?? :P Haha! Det har jag! :P

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibland känns det så svårt att leva... Att orka alla måsten.. Eller att bara kliva upp ur sängen.. Jag vill leva, jag älskar att leva.. Men ibland vill jag bara falla ner, få fångas upp och vila tryggt i din famn och höra att allt ska bli bra.. Livet är upp och ner, det vet jag.. Men det är jobbigt när de blir för mycket neråt, så har jag de just nu..

 

Jag skulle vilja lägga mig ner, skrika, gråta, beklaga mig, få ur det jobbiga jag har i mig.. Känner inte att ja har kontroll, saker och ting sker utan att jag på något sätt kan göra nåt åt det.. Jag hatar att inte ha kontroll, att inte kunna styra det som sker..
 

 

"Det är ingen ordning på allting! Man hittar inte vartendaste dugg!"

- Pippi Långstrump

 

 


 
Mer jobb.. :)

 

 

Har sovit i Vansbro några nätter i mitt gamla rum hos farfar.. Har sällskapat med katterna när farfar e ute på äventyr i Stockholm.

Är så svalt å skönt nere i mitt rum... Sover bra där nere.. Men vaknade stel som en pinne imorse med is mellan tårna typ. :P "Århundradets kallaste natt!!" :D Hade bäste missen Jomin brevid mig.. Med sitt hårdrocksspinnande som vanligt.. Mysigaste missen! Kom på att han blivit rätt gammal.. Nio år i blir han i September. :)

 

Arbetsförmedlingens postlåda har "semester" står det på deras dörr..(att bo i en byhåla..) "Får skicka brevet till Malung" (big "city"..) Ååååjj.. När man bara behöver en underskrift..*suck* Det kommer ta flera dagar extra.. Fan... Arbetsförmedlingen suger.

 

Fick helt plötsligt jobba "på riktigt" på Mossebo den här veckan. Känns gött! Att få riktigt betalt. Nu tar det inte emot så mycket att kliva upp på morgonen. :) Jobbar med Cilla denna vecka.. Hon e verkligen superkul å jobba med. Skojigt, skojigt..

Idag var det en liten pojke som hade viskat till mat-tanten på dagiset att han var "förälskad" i mig. ;) Haha.. Lilla killen..

 

Cilla: -Vad gör din pappa på sitt jobb, Johan?

Johan: -Han jobbar.

 

No shit!! :D

 

 

 

 

 

 

 

Ingen ordning på mig än.. Men det går sakta, sakta framåt.. Min mun gör inte ont längre.. Det e bra. :)

 

 

 

 

 

 

 

Krek is in town.. :P

 

 

 

 

 

 

 

Farfars lilla vinglas..

 

 

 

 

 

 

 

Ball hatt! :) Önskar mig.. :P Har ju köpstopp! :)

 

 

 

 

 


 

Ååååjj.. Jag kan inte äta chips ens.. SmulFia..

 

 

 

 

 

 

Néa-Frukost?? Faktiskt så e det Oboy med fibrer i och med mindre socker! Så jag e nyttig jag! :P

Å det man äter när man blundar räknas inte.. :P  Var det inte så..?

 

 

Tokitok


 

Prinsess-makaroner! Jag e väl prinsessa! Cars-makaronerna var det nån jävel som snodde!! Jag e fortfarande sur över det!! Looser..

 

 

 

 

 

 

 

Jää.. I did it! Jag köpte den.. Eller två köpte jag.. Jag tänker inte tala om vad de kostade. :P Men jag tycker inte det var så farligt. Eller mjo.. För å va en läsk e det ju dyrt.. Men, men.. De var i glas! Inte i plast som jag trodde.. Ballt!

 

 

 

 

 

Så nu kan jag va lika cool som Bill.. :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmmm.. På tal om dryck.. Coca-Cola eller Pepsi..? Coca-Cola med vanilj e ju jäkligt gott.. Men jag väljer nog Pepsi före cola. Den e faktiskt godare och så e loggan snyggare. :) Synd att Pepsi Twist inte säljs längre.. Den med citron. I alla fall inte här i byn. Fast man kan ju faktiskt ha i riktig citron istället.. :P

 

 

 

 

 

 

 

Pepsi har ju mycket fränare reklamfilmer också! :P Btw.. Britney har porslinständer. :P

 

 

Nu blev jag helt plötsligt jäkligt sugen på Pepsi.. Lär nog ta cykeln å inhandla lite.. :P

 

 

 

 


 

 

 

 

I can do what she can do so much better..

 

 

 


 


Tråk..


Är ledig den här veckan å jag har skittråkigt... Letar jobb.. Men det går trögt.
Imorgon kommer jag nog vara hos farfar hela dagen å plocka lite grejer.. Blir lite halvgalen av att sitta själv i lägenheten å tänka sönder mig..
Ska i allafall jobba på Mossebo nästa vecka igen.. Det kommer vara några barn från de andra dagiset Triangeln där också. Ååjj.. Fler namn att lära sig.. Men där har jag ju jobbat lite förut så jag kanske kommer ihåg vilka de är..
Kommer ihåg när jag var typ fem bast å gick i förskolan vid Triangeln, vi hade "springtävling" typ jämt. En gång sprang jag med alla coola grabbarna. Jag sprang som en idiot, rätt in i stenväggen! Med huvet före. Blodet sprutade! Men jag vann! :PTänkte att min lilla SHRA-tröja jag hade när jag var liten kanske kunde passa perfekt på lilla Molle! :P Han tokvägrade så klart!! :P Typiskt!
Min bästa sovtröja.

Lindsay fälldes för att ha brutit mot en villkorlig dom från 2007 för rattfylla. Domaren pekade på att Lindsay gång på gång de senaste åren ljugit om sitt alkohol- och drogmissbruk. Innan domen hade Lindsay vädjat för sin frihet. Hon försäkrade att hon hade följt de avvänjningskurser hon dömts till.

"Jag vet att jag beordrades att gå på kurserna en gång i veckan. Jag jobbade, mestadels med barn. Jag tar inte det här som ett skämt. Det är mitt liv. Det är min karriär. Jag tar ansvar för mina gärningar. Jag har försökt göra det bästa jag kan."

 

Domaren gick på åklagarnas linje och det vittne som uppgav att Lindsay uteblivit från avvänjningskurserna vid minst nio tillfällen. Lindsay får ett par veckor på sig att smälta domen. Halv nio på morgonen den 20 juli måste hon inställa sig hos polisen. Efter avtjänat fängelsestraff måste Lindsay också tillbringa 90 dagar på en avvänjningsklinik. Lindsay har svårt att vara ensam och är rädd för att hon inte ska klara av straffet på 90 dagar bakom galler.


Hmmm.. Jag tycker synd om Lindsay.. Inte för att hon ska sitta i fängelse.. Hon lär ju ta sitt straff.. Men för att folk kan vara så elaka.. :( Med dödshot å grejer. Det ska hatas å tryckas ner.. Att de kan önska att någon ska bli våldtagen å dödad..?? Sjukt. Sånt gör mig riktigt lessen... Alla kan göra fel ibland. Alla förtjänar en andra chans.
Lindsay e ju en tjej som inte haft det så jäkla lätt..

Don't hate someone who's in pain..Hoppas hon blir glad igen.Nytt duschdraperi! Det gamla var kasst i plast..Provade en ny olivolja, med citron.. väldigt gott! Gillar!

Har gått igenom EN hylla med lite t-shirtar..

Molle har kommit ut ur garderoben många gånger nu..


Letar vattenkokare.. Självklart hittade jag en jag vill ha som är alldeles för dyr! Men lila!Den där Willy.. :)  Milias misse. Han bor hos syster Jossan nu ett tag.. :) Skojig liten prick. Full i massa bus men hur gosig som helst!


Råkade titta på filmen Lady & Lufsen för nån dag sedan.. :) Det e lika kul varje gång man ser den lilla chihuahuan hos hundfångaren. Han bara ligger där helcool MELLAN gallren.. :P "Vi kommer aldrig härifrån.." Hihi. Underbar film.. Tråkigt bara att de dubbat om den.. Skittråkigt!Vore snyggt å ha en sån tatuering på magen..Tur att inte jag somnade när jag tatuerade in mina stjärnor i nacken.. :P
Rihanna kanske somnade lite.. :P
Fränt med fototapet! Vill också ha en raggarbil på väggen!! Eller kanske nån söt pinuppa? Eller en stor haj! Visst. Jag som har grym hajfobi å knappt vågar bada i badkaret....

Bästa Disneyfilmen e ju absolut Lejonkungen! Skitbra musik i filmen!

Kaos igen..

 

Kaos i mitt huvud... Hur ska jag få ordning på allt..? Ge mig ett jobb nu!! Blir galen på arbetsförmedlingsfolk, praktikmentorer, försäkringskassetanter, jobbcoacher å fula gubbar..

 

Sover kasst. Mardrömmar varje natt..

 

En grej e så sjuk med praktiken på Mossebo.. Jag är ju på praktik nu först å sen från vecka 29 ska jag få jobba.. Jag ska tydligen vikariera 4-5 timmar om dagen då.. Men ändå vara kvar där resten av dagen på praktik...? Alltså: Jag e där 8-9 timmar om dagen, men får betalt för fyra timmar.. Så de slipper ta in mer personal.. Känns inte okej.. Känns inte okej.. Är inte detta att unyttja stackars arbetslösa "ungdomar"? För man e "ungdom" tills man e 26.. Också knäppt! Känns inte alls bra detta.. Ska försöka få tag på Jocko å höra om de får göra så här.. Ingen har ju nån koll på Arbetsförmedlingen i allafall.. Noll koll..

 

Ne, det e nog flytta som gäller.. En liten bit bort..

 

 

 

 

 

Syster Milia med vännen Robert hälsar på Jossan i Vansbro. Oliver kunde inte följa med, så Milia tog med Olivers kompis istället. :) Ja, så kan man ju också göra.. :P

Milias lilla misse Willly ska bo hos Jossan ett tag. Willy har just blivit kastrerad, därför han e lite groggy.. :) Man ser knappt Willy på bilden för han e så jäkla vit. :P

Milia har ju snygga strumpor...

 

 

 

 

Ovanligt lugn willy..

Hihi, Milia har spillt sås på Willy.. :P

 

 

 

 

 

 

Trött..

 

 

 

 

Jossan fick för sig att hon skulle bjuda oss alla på käk. Jag var sugen på kycklingsallad. Det var jordgubbar i den??? Blä! Typiskt att de har dressingen i botten på salladen.. Suck! Jag e ingen sås/dressing-tjej.. Jag vill ha torr mat!

 

 

 

 

 

Willy på Lejonkungen-handduken. Kanske han ligger å drömmer...

*Jag vill va Simba..*  :P

 

 

 

 

Willy söker tröst hos Milias kompispojke..

* They took my balls, dude.. :( *

 

 

 

 

Röd syster Milia.

 

 

 

 

 

 

 

Åååjj.. Varför köpte jag inte massa sånna här skålar på swap meet i Rättvik förra året?? Skitbilliga där ju! 25 spänn! Dumsnål jag var då asså! På nätet tror jag de kostar 130 kr st. Tycker de e skitballa!

 

 

 

 

 

 

Å, vad jag längtar till att jag får åka till stugan.. Frid i själen.. :)

Får INTE glömma myggmedlet!!

 

 

 

 

 

 

 

 

*Va? Har jag fått nya supersize-matskålar??*

Nääjööö.. Det e ju mina blomkrukor jag glömt bort att jag har. :P Får se om jag orkar fixa med fler blommor...

 

 

 

 

 

 

 

Mästerkatten i Shrek påminner starkt om min misse Jomin när han "hänger päron".. :)

 

 

 

 

 

 

 

Sååå gott det e med is-te!  Ett av mina snygga blåa glas jag fick av Bandidos-Lasse för nåra år sen.

Tack, tack! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

"Korv, mos och människor". Jättebra bok jag vann på nån tipspromenad för massa år sedan.

 

 

 

 

Klasse kock! Skitbra å enkla recept. Som typ Punksemla å sånt.. Alla borde köpa!

 

 

 

 

"Kikkis Glassiker". Skitbra bok med olika enkla glassrecept. :P Köpt på Erikshjälpen för typ 7 år sedan.. :) Min favorit i boken: polkaglassen!

 

 

 

 

 

 

 

För det e ju i badrummen det är bäst ljus.. :P

 

 

 

 

 

"Tonight", första låten jag hörde med Eddie Meduza.. Den och "Jätteparty ikväll". Fortfarande mina favvolåtar med Eddie. :P De var med på en kassett jag fick av mormor när jag var sju år. :) Hon visste nog inte riktigt vad det var för kassett hon köpte till mig. :) Men tack, mormor! Bästa presenten ääävööör!

 

 

 

 

Åååjj.. Varför nyser jag jämt av riskakor..? Jobbigt. :P

 

 


Jädra sommar.. :)

 

 

Tvingade mig ut i solen en stund idag.. Don't like it.. "Men man ska inte klagaaa på vääärmeeeen!"  Jo, det ska man! Om man tycker det e drygt! Å det tycker jag! Jag älskar regn! :) Ja, ja, sommaren är som tur e kort! Snart e det underbar höst.. Så gött! Längtar!

Satt inte ute så länge.. Det är så jädra tråkigt å sitta still!

 

Vore ju skönt å flytta ner i farfars källare igen.. :P Där det typ var 15 grader inne när det var sol å 30 grader varmt ute.. :P Å på vintern var det varmt å gött fast det var 30 grader kallt ute. :P Hade ju två giganstiska babyblå element i mitt lilla rum i källaren.. Gött!

 

Försöker hitta på nåt skoj till v 28 när jag får va lite ledig.. Kanske åka till Djupsjön å koppla av.. Men vet inte vem som e i stugan den veckan.. Ska höra med morfar..

 

 

 

 

Néa på cykeltur! Jag kom på varför jag tycker det e skönare å cykla på vintern.. Hata alla jädra kryp som envisas med att flyga in i mina ögon, näsa å öron!! Gahh! Jädra kryp!!

 

 

 

 

Åååj.. Känner mig krasslig å deppig... Är säkert alla barn på Mossebo som har smittat mig..

Jag vill vara pigg å glad! Suck..

 

 

 

 

 

Fick för mig att jag skulle göra scones för nån kväll sen.. Med björnbär å vanilj.

 

 

 

 

Gjorde dem i muffinsformar. Precis lagom storlek! Supergott till mitt gröna te!

 

 

 

 

 

 

Jossan var snäll å bjöd mig på pizza i förrgår. Längesen man käkade pizza.. Det var så gott!! Blev så jäkla mätt! Tänk att man ska fortsätta äta fast man redan e mätt! Jädra tokätning! :P

Vet inte vad det var på Jossans pizza.. Massa äckligt kött.. Jag älskar curry! Tar alltid nån pizza med curry! Eller så kryddar jag själv med min extra starka curry! Om det hade funnits en Néa-pizza, som typ skulle hetat "PrimaNéa", skulle det vara extra tjock botten, kyckling(grillad), fetaost, hummer(död), små ananasbitar å curry på!

 

 

 

 

Följde med Lars å Jossan på tokresa förra helgen. Jossan tokhandlade.. TV å massa annat viktigt som typ mat å sånt.. Å byxor till mig! :)

 

 

 

 

Barnet Néa fick tråkigt i baksätet..

 

 

 

 

Jossan höll koll på mig!

 

 

 

 

Farfars garage.. Näää, det e inte jag som har tejpat på väggen.. Skulle JAG göra nåt sånt???

 

 

 

 

Tycker att folk borde ringa till farfar lite oftare.. :P

 

 

 

 

 

Min stäääreo i garaget.. :P Funkar fint.. *dunkidunk*

 

 

 

 

 

Jag gillar Herbie.. :)

 

 

 

 

 

Ja, folk är idioter..

 


RSS 2.0